≫ 

Deda Miha slavi Arnautovića, Bolonja pobedila u meču koji je morala da pobedi

Sinišim sastav prekinuo loš niz protiv najslabijeg tima lige

  • 0
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Bolonja je opet na pobedničkom kursu, a Siniša Mihajlović na tome može da zahvali "zemljaku" Marku Arnautoviću koji je sa dva poteza rešio utakmicu protiv "fenjeraša" Kaljarija - 2:0 (0:0).

Austrijski reprezentativac bio je asistent i strelac na "Renato Dalari", prelomio utakmicu koja je za domaći sastav bila ona u kojoj se pobeda nametala kao imperativ. Zadatak je besprekorno izrvšen. Stigao je trijumf koji je Bolonji popravio celokupnu situaciju i poziciju na tabeli.

Posle 11 utakmica Mihin tim ima 15 bodova, koliko i Verona, Juventus i Empoli.

Mihajlovićev osmeh "od uva do uva" sve govori o tome koliko mu je ova pobeda bila značajna, a namestila se u savršenom momentu - samo nekoliko dana pošto je postao deda.

Siniša Mihajlović Printskrin: Instagram/virdzimiha

Arnautović se svojski potrudio da u danima velike sreće svog trenera doprinese da ovaj dobije najlepšoj mogući poklon.

Sjajni napadač je potvrdio klasu u 50. minutu kada je vrlo inteligentno, petom, dao loptu De Silvestriju, a ovaj, potpuno sam pred golmanom gostiju, efikasno finiširao akciju, za veliko olakšanje svih na stadionu. Pobeda se protiv najslabijeg tima lige očekivala, ali su domaći uložili veliki trud da dođu do nje.

Usled velike tenzije u finišu meča bilo je i koškanja, gužve je bilo pred golom Bolonje na ubacivanje iz kornera, a epilog svega bio je crveni karton za iskusnog Martina Kasaeresa.

Brojčano slabiji i striktno napadački orijetnisani u završnici, gosti su kažnjeni u smiraj utakmice - Arnautović je bio ubitačan.

Momak naše "gore list" je primio tačan pas od Sansonea, imao je dovoljno vremena da se namesti na udarac koji je izveo perfektno, za 2:0 i tačku na vrlo bitnu pobedu Bolonje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA