≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Totenhem "upecao" Kontea pričom o Dušanu Vlahoviću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijanu je navodno obećano da će uprava učiniti sve da dovede Srbina

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Nuno Espritio Santo je otišao, Antonio Konte se očekuje na poziciji menadžera Totenhema - mada i dalje nije 100 odsto sigurno da je uprava Pevaca dogovorila posao sa Italijanom!

Međutim, mediji na Apeninima pišu da je posao praktično završen i da su čelnici Totenhema navodno "upecali" Kontea i pričom o Dušanu Vlahoviću, odnosno da su mu obećali da će učiniti sve da na zimu ili najkasnije leto dovedu Srbija iz Fjorentine.

Ovu vest javila je "Republika" koja navodi da je Konte tražio dovojicu defanzivaca koje je trenirao u Interu - Stefana De Fraja i Aelsandra Bastonija! Ili barem jednog od njih kako bi ojačao napukli bedem ispred gola Uga Ljorisa.

S druge strane, mediji u Engleskoj ističu će Konte u utorak biti promovisan u novog menadžera Totenhema, da će odraditi trening sa ekipom, kao i da će potpisati ugovor do leta 2023. godine - uz opciju d  se saradnja nastavi na još jednu godinu. Takođe, pominje se da će zaraditi 15 miliona evra.

Video: Vlahović: Ostaje finale u Portugalu, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA