Mozzart daje najveće kvote na svetu: Barselona 1,75, Sevilja 1,65, Volfzburg 2,55!

Nigde nećete naći veće

  • 0
FK Barselona - FK Granada Foto: Tanjug / AP

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili tri kvote, i to dvojku na Barselonu, odnosno jedinice na Sevilju i Volfzburg, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

DINAMO KIJEV - BARSELONA (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,75

Iskusni Mirčea Lučesku je uspeo da odvede Dinamo Kijev u grupnu fazu Lige šampiona, ali nije imao sreće sa rivalima. Koliko god se trener trudio, poslednjih godina više iskustva u Evropi imaju Benfika, Barselona i Bajern. Grupna faza je već na polovini, a Dinamo nije uspeo da pobedi. U prvom susretu je remizirao protiv Benfike (0:0), a zatim je osetio snagu Bejrna (0:5), da bi potom izgubio i od Katalonaca na Kamp Nou (0:1). Večeras u Kijev stiže Barselona, koja prolazi kroz ogromnu krizu unutar kluba. Otišao je trener Ronald Kuman, na čelu je sada privremeno rešenje Barhuan Serđi, a njegov debi u ligi završen je remijem kod kuće sa Alavesom (1:1). U Ligi šampiona Katalonci su počeli sa dva poraza, a nekako su spasli situaciju u prošlom kolu, kada su minimalno savladali Dinamo.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

SEVILJA - LIL (UTORAK, 21.00), KEC 1,65

Sevilja je sve utakmice grupne faze Lige šampiona završila nerešeno i završila na drugom mestu. Protiv Salcburga (1:1) i Volfzburga (1:1) nije uspela da realizuje "bezbroj" šansi, a u domaćem šampionatu uspeva da deluje opasno i trećeplasirana je na tabeli Primere sa bodom manje od lidera, uz utakmicu manje. U prethodnom kolu Rohiblanskosi su se obračunali sa Osasunom (2:0) pa puni samopouzdanja dočekuju Lil u sklopu 4. kola Lige šampiona. Gosti su ostvarili dva remija u grupnoj fazi, a izgubili su samo od austrijskog Salcburga. odbranu trona u Francuskoj Doge su počele loše trenutno su u sredini tabele. Bez pobede su na četiri poslednja duela na svim frontovima. Mogao je Lil da zablista prethodnog vikenda, kada je gostovao PSŽ-u i dugo vodio, a na kraju je poražen 2:1.

VOLZBURG - SALCBURG (UTORAK, 18.45), KEC 2,55

Volfzburg je u poslednje vreme dosta usporio u Budnesligi i četiri poraza u pet prethodnih kola vratila su ga na sedmu poziciju. Ipak, taj jedan trijumf desio se na proteklom duelu u Leverkuzenu, i to Vukovima daje nadu u uspeh večeras u Ligi šampiona protiv Salcburga. U tom takmičenju Volfzburg još nema nijednu pobedu, poslednji je u grupi sa dva boda, ali mu je željeno drugo mesto samo korak daleko. Ipak, baš je Salcburg lider sa sedam bodova, i samo je protiv Sevilje igrao nerešeno (1:1) na startu. Sa Lilom (2:1) i Vukovima (3:1) mu je bilo mnogo lakše. U domaćem šampionatu Bikovi vode ubedljivo, a inače nemaju nijedan poraz od početka sezone na svim frontovima, a odigrali su 21 utakmicu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA