Eriksen će igrati sa Tadićem? U Ajaksu već nastupa jedan fudbaler sa defibrilatorom

Zbog zakona koji su na snazi u Italiji, on neće moći da nastavi sa igrama u dresu Intera

  • 1
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/AP

Ceo svet ostao je šokiran nakon što je na minulom Evropskom prvenstvu, Kristijan Eriksen ostao da leži nepomičan na zemlji na utakmici između Danske i Finske. Brzo je odvezen u bolnicu, gde je konstatovano da je imao sreće što je uopšte ostao živ i da na tome može da zahvali brzoj reakciji doktora na stadionu.

Ipak, Danac se dobro oporavlja i ima nameru da nastavi karijeru. Međutim, ne može da igra u Italiji zbog propisa koji zabranjuju profesionalno bavljenje sportom svima koji imaju ugrađen defibrilator. Inter je spreman da ga pusti.

Zainteresovanih klubova već ima, a među prvima u redu je Ajaks, koji i jeste favorit za njegovo dovođenje. Eriksen je već nastupao za Kopljanike i to na samom početku karijere od 2010. do 2013. godine. Prema navodima Korijere delo Sporta, on je zainteresovan da se vrati u Erediviziju.

Interesantno je da u Ajaksu već imaju "posla" sa sličnim slučajem, pošto Dejli Blind nastupa za Kopljanike, a takođe ima ugrađen defibrilator. Videćemo da li će već na zimu Dušan Tadić dobiti novog saigrača.

Video: Ostvario dečački san: Fudbaler Intera kupio Fiat Uno, srećan kao malo dete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ak47

    2. novembar 2021 | 21:31

    Ajmo Ericsen zasluzujes da nastavis karijeru!❤️🦁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA