≫ 

"Laptop" trener eksirao Red Bul, Čelsi se s drugim timom prošetao kroz Malme

Mala minutaža za Veljka Birmančevića

  • 0
Volfsburg - Salcburg Foto: Tanjug/AP

Morao je da dođe Florijan Kofelt pa da Volfzburg konačno počne da pobeđuje. Jedan od najtalentovanijih nemačkih trenera odveo je Vukove do premijerne pobede u Ligi šampiona protiv Slacburga od 2:1, kojom su se vratili u trku za plasman u osminu finala.

Sjajan meč odigrali su nemački i austrijski tim, a "laptop" trener kako ga u domovini zovu, postavio je dobru taktiku protiv solidnog Salcburga.

Volfzburg je prvi poveo i to već u trećem minutu preko Ridl Bakua na asistenciju Janika Gerharta, ali je na drugoj strani Maksimilijan Veber sjajnim golom iz slobodnog udarca poravnao rezultat u 30.

Domaćin je bio uporniji u drugom poluvremenu, a za upornost je nagrađen u 60. minutu posle akcije Arnolda i Lukasa Meče, koji je novim pogotkom potvrdio da zaslužuje poziv u reprezentaciju Nemačke.

U drugom meču ranog termina u Ligi šampiona Čelsi je kao gost sa kombinovanim timom pobedio Malme (1:0). Pogodak odluke postigao je Hakim Ziješ u 56. minutu na pas Kaluma Hadson-Odoija.

Srpski reprezentativac Veljko Birmančević ušao je u igru tek u 86. minutu u redovima domaćina.

Video: Kakve gluposti pravi mladi golman Metalca: Ispustio loptu posle centaršuta pravo na nogu Jovanoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA