Anćeloti ohrabrio Jovića: "Volim njegov stil igre, sigurno će dobiti minutažu"

Srbin mora da nastavi da radi i da veruje u sebe, ističe trener Reala

  • 2
Luka Jovic, Real Madrid Foto: Tanjug

Ni dolazak Karla Anćelotija u Real Madrid nije promenio status Luke Jovića na Santjago Bernabeu, a da nevolja po Srbina bude veća, Karim Benzema igra u životnoj formi i trenutno je uz Levandovskog ubedljivo najbolji napadač sveta.

Nije lako čekati šansu kada vam je konkurencija jedan od najboljih igrača sveta, koji iz meča u meč trese mreže. Ipak, za Luku Jovića je dobra stvar što i pored svega trener Karlo Anćeloti veruje u njega.

- Jović je dobro i srećan je ovde. Trudim se da mu pružim što veću podršku. Zna da mi se sviđa njegov način igre. Danas ispred sebe ima najboljeg napadača na svetu i mora da bude spreman jer će se nešto desiti. On će sigurno dobiti minutažu. Mogao je da igra protiv Elčea, ali je imao mali problem sa kolenom rekao je Anćeloti u najavi meča sa Šahtjorom.

Podsetimo, Real večeras od 21.00 igra meč 4. kola grupne faze Lige šampiona protiv Šahtjora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kina te ceka

    3. novembar 2021 | 12:47

    auu brate..10 godina si u realu a nisi odigrao 3 cijele utakmice kad bi sev sekunde sabrali..idi u kinu kao svi opajdarini igraci i naigraj se ..procice ti mladost..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA