Benzema je Real! Jović igrao u istorijskoj noći Madriđana u LŠ, asistencija Grujića

"Kraljevski klub" dobio Šahtjor, dok je Milan odigrao 1:1 protiv Porta

  • 0

Francuski napadač Karim Benzema još jednom je dokazao da Real teško može do povoljnog rezultata ukoliko on nije raspoložen, što se jasno videlo u meču 4. kola Lige šampiona protiv Šahtjora - 2:1 (1:1)!

Benzema je bio dvostruki strelac protiv Ukrajinaca u 14. i 61. minutu, uz dvostruku asistenciju Vinisijusa, da bi u 79. minutu svoje mesto na terenu ustupio srpskom reprezentativcu Luki Joviću. Gol za Šahtjor postigao je Fernando u 39. minutu.

Taj prvi gol Benzeme zauvek će ostati upisan u istoriji Lige šampiona, jer je Real zahvaljujući njemu postao prvi tim,koji je postigao 1.000-ti gol u ovom takmičenju - računajući KEŠ, LŠ i kvalifikacije za ovo takmičenje!

Mogao je Benzema i do het-trika samo nekoliko trenutaka pre nego što je izašao iz igre, ali je lopta posle njegovog udarca otišla iznad gola. Real je ovim trijumfom otišao na prvo mesto sa devet bodova, Šerif ima šest, Inter četiri, a Ukrajinci samo jedan.

Jedan bod, ali u grupi B, ima i Milan koji je nekako uspeo da se spasi poraza od Porta na domaćem terenu - 1:1! Međutim, pitanje je hoće li im taj bod išta značiti čak i u borbi za treće mesto i Ligu Evrope ukoliko Atletiko od 21 čas izvuče povoljan rezultat na Enfildu.

Srpski reprezentativac Marko Grujić je bio centralna figura prvog poluvremena! Sjajno je reagovao u 6. minutu i asistirao za gol Dijaza, da bi i sam u 25. mogao da zatrese mrežu.

Žiru je u 34. mogao da izjednači rezultat, da bi i Porto preko Otavija u 56. bio blizu verovatno i gola za trijumf. Nije pogodio, a Milan je u 61. posle autogola Šansela Mbembe došao do izjednačenja. Vredi pomenuti i to da je gol Zlatana Ibrahimovića u 83. poništen zbog ofsajda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA