Telegraf u gradu iz bajke gde igra Partizan: Mediji pišu o velikom novcu koji je u igri

Reporter našeg portala mogao je da se uveri u lepotu belgijskog grada

  • 1
Gent, grad, Belgija Foto: Telegraf

Fudbaleri Partizana igraju u Gentu meč četvrtog kola grupne faze Lige konferencija od 18.45 protiv istoimenog tima iz Belgije. Crno-beli su drastično oslabljeni krenuli put Belgije, jer u konkurenciji nisu Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Lazar Marković i Filip Holender.

Telegraf je na licu mesta, a belgijski mediji u štampanom izdanju posvetili su pažnju duelu crno-belih protiv njihovog predstavnika.

Iako na naslovnim stranama dominira izveštaj o porazu šampiona Briža od Mančester Sitija, na unutrašnjim stranama je dat značajan prostor duelu Genta i Partizana.

Dominira intervju trenera Genta, ali i cifra od 1,75 miliona evra, koliko bi Gent mogao da obezbedi u slučaju pobede, jer bi time osim 500.000 evra za pobedu osigurali i 650.000 evra za prvo mesto, koje bi i matematički imali obezbeđeno, kao i 600.000 evra za mesto u osmini finala, koje donosi prvo mesto u grupi.

- Ko kaže da Liga konferencije ne donosi ništa? Činjenice govore suprotno, može lepo da zaradi i da se popravi koeficijent. Sve je to večeras ulog na meču koji Gent igra protiv Partizana iz Beograda - navodi novinar lista HLN.

Takođe se navodi i da Partizan u Gentu neće moći da računa na trenera Aleksandra Stanojevića, kao i da neće biti Lazara Markovića, koji je belgijskim medijima poznat zbog toga što je deo karijere proveo u Anderlehtu, ali ni navijača Partizana, koji u Belgiju nisu mogli jer je naša zemlja na "crvenoj listi" zbog velikog broja obolelih od korona virusa.

- Svestan sam da nas ne čeka lak posao. Biće paklena borba za tri boda. Protiv Partizana se jako teško igra, pogotovo sada kada će biti još spremniji za ovaj duel. Mislim da nas Srbi nisu dobro poznavali pre prve utakmice. Tada su dobili opomenu. Neće to dozvoliti sebi u drugom susretu - prenose takođe reči trener Genta Hejna Vanhazebruka.

Iako je u Gentu kišovito vreme, reporter Telegrafa je bio u prilici da se uveri u lepotu ovog grada, za koga ne bi bilo previše reći da je grad iz bajke, što se možete uveriti i kroz galeriju koja je u prilogu:

Video: Šta se dešavalo sa sudijom i zašto je Stanojević dobio crveni karton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA