≫ 

TSC u slobodnom padu i posle odlaska Krstajića, čak im je i fenjeraš "uzeo meru"

Fudbaleri iz Bačke Topole nikako ne uspevaju da se vrate na pobedničke staze

  • 0
FK TSC Otvaranje Centralnog terena Fudbalske akademije TSC Foto: Promo/FK TSC

Pravo je pitanje šta se dešava sa fudbalerima TSC-a u poslednjih nekoliko nedelja. Tim iz Bačke Topole uopšte ne liči na ekipu koja je na početku sezone igrala jako dobro i pretendovala na jedno od mesta koje vodi u kvalifikacije za evropska takmičenja. Daleko od toga da je to mesto i sada daleko, ali je ono posle pete utakmice u nizu bez pobede dovedeno u pitanje - 1:1 (1:0).

Meru TSC-u večeras je uzeo i Novi Pazar, inače poslednjeplasirani tim Linglong Superlige Srbije. Doduše, uspeo je da uzme samo bod i to nakon što je dugo vodio protiv ekipe iz Bačke Topole golom Čečarića iz rane faze utakmice, odnosno 12. minuta.

Ipak, Stefan Vukić uspeo je da sačuva što se sačuvati može pogotkom u 68. minutu kojim je postavio konačnan rezultat. Isti fudbaler je u prvom minutu nadoknade vremena pogodio i stativu, koja je sprečila goste da naprave potpuni preokret.

TSC je tako posle poraza od Čukaričkog, Proletera i Partizana, a onda i remija sa Voždovcem dodao još jedan nerešen ishod koji ih sada smešta na šesto mesto na tabeli sa 22 boda. Sa druge strane, Pazar je u seriji od tri remija, ali i dalje je poslednji sa 10 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Navijači Partizana slave i titulu u Bačkoj Topoli posle pobede nad TSC-om

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA