Od Junajteda nisu ostali ni dugmići, Siti lako savladao slabašnu Solskjerovu ekipu

Norveški trener još jednom udario u čvrst zid

  • 1
Mančester junajted - Mančester siti Foto: Tanjug / AP

Koliko poraza i neuspeha je dovoljno da Ole Gunar Solskjer dobije otkaz u Mančester junajtedu? Ako pitate čelnike ovog kluba, očigledno i previše. Đavoli su danas dobili možda i najbolniji udarac od svih u poslednjih nekoliko meseci, pošto su poraženi u gradskom derbiju do najvećeg rivala, Mančester sitija - 0:2 (0:2).

Norvežanin može da bude i prilično srećan što je njegov tim primio "samo" dva gola, te da nije bilo Davida de Hee, sada bismo već pisali o potpunom potopu u crvenom delu Mančestera.

Siti je poveo već u sedmom mintuu posle autogola Erika Bailija, da bi Bernardo Silva u 45. minutu na asistenciju ove sezone nestvarnog Kanćela odredio dalji tok ove utakmice i "zacementirao" pobedu u rukama momaka Pepa Gvardiole, koji je danas mogao potpuno bezbrižno da sedi na svojoj klupi.

Od ostalih šansi vredi zabeležiti udarac Žesusa iz 29. minuta kada je sjajno reagovao pomenuti De Hea, koji je potom paradom zaustavio i Kanćela. Koliko je Junajted bio "grogiran" govori i činjenica da je Megvajer umalo postigao i drugi autogol domaćih na meču. Ponovo junak je bio španski golman.

U drugom poluvremenu smo gledali uspavanku. Može se reći da su fudbaleri Sitija bili i "koelgijalni". Mogli su da dođu do trećeg gola u 81. minutu preko Fodena koji je pogodio stativu, a u 88. minutu ih je sačuvao VAR posle sumnjive situacije kod prekršaja Teljesa.

Siti je ovim trijumfom preskočio Liverpul na drugoj poziciji i sada ima dva boda manje od Čelsija, dok je Junajted ostao na petoj poziciji sa 17 bodova, ali jasno je da će da "sklizne" niz tabelu nakon preostalih utakmica poslednjeg kola pred reprezentativnu pauzu.

Video: Gol za FK Kolubaru u 10. minutu: Strelac je Vasilije Bakić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA