Nejmar srušio Bordo pa se dirljivo oprostio od poginule brazilske pevačice

- Uvek ću biti tvoj fan, kraljice patnje - napisao je Brazilac na majici koju je nosio ispod dresa

  • 4
Nejmar, Bordo - PSŽ Foto: Printscreen/Streamwoo

Pari Sen Žermen je kao gost pobedio Bordo sa 3:2 i uvećao prednost na deset bodova u odnosu na drugoplasirani Lans. Meč je obeležio dvostruki strelac, Brazilac Nejmar, koji je golove posvetio popularnoj brazilskoj pevačici koja je u petak poginula u padu aviona.

Zvala se Marilia Mendonca, a Nejmar koji je doveo goste u vođstvo u 26. minutu na pas Kilijana Embapea odmah je posle pogotka otrčao do kamere i pokazao majicu na kojoj je pisalo:

- Uvek ću biti tvoj fan, kraljice patnje. Počivaj u miru, MM - poruka je brazilskog asa.

Nejmar i Embape su posle tog pogotka nastavili u istom stilu, a Francuz je u 43. minutu ponovo poslužio Brazilca za 2:0.

Sve je bilo gotovo početkom drugog dela kada je Embape u 63. povisio na 3:0 na pas Đinija Vajnalduma i obezbedio 11. pobedu "Svetaca" u sezoni.

Domaćini su u finišu ipak uspeli da sačuvaju čast, a strelci utešnih pogodaka bili su Albert Ejlis u 79. i Mbaje Nijang u 92. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brazilero

    6. novembar 2021 | 23:11

    portugalsko slovo C sa kvacicom na dole sa donje strane cita se i izgovara kao S.mendonsa.selecao = selesao,acai = asai (a kod nas akai)

  • RIP

    7. novembar 2021 | 00:31

    punila stadione u brazilu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA