Nedavno je oterao Srbina iz kluba, sada želi da preuzme Mančester junajted

Rangnik se ponovo pominje kao opcija za Crvene đavole

  • 1
Ralf Rangnik Foto: Profimedia/Action Press / Shutterstock Editorial

Nemački stručnjak Ralf Rangnik, koji trenutno obavlja funkciju direktora u Lokomotivi iz Moskve, navodno je zainteresovan da preuzme Mančester junajted ukoliko Ole Gunar Solskjer dobije otkaz!

Ovo tvrdi novinar dobroobavešteni novinar "Bilda" Kristijan Falk koji je na svom Tviter nalogu podelo status od pre dve godine, kada se Rangnik prvi put pominjao kao menadžer Junajteda, uz poruku da je Nemac i dalje opcija.

Rangnik je poznat kao tvorac Red Bul Salcburgha i Red Bul Lajpciga, trebalo je pred početak ove sezone da preuzme Milan, ali je u međuvremenu završio u LOkomotivi gde se odmah "sukobio" sa Markom Nikolićem.

Upravo je zbog Rangnika i nemačkog lobija Nikolić nedavno napustio ruski klub, a pomenuti stručnjak je poznat po tome što odlično skautira, voli i da afirmiše mlade igrače i igra napadački fudbal.

Podsetimo, Junajted je trenutno u velikom kanalu, što govore i porazi od Liverpula (5:0) i Mančester Sitija (2:0) na domaćem terenu. Ovaj poslednji u gradskom derbiju mogao bi da košta Norvežanina posla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    7. novembar 2021 | 13:44

    A Lokomotiva posle odlaska Nikolića upisala dva poraza, jednu nerešenu i jednu pobedu. Ima da još više sroza Junajted. Nisu Englezi naučili na švapsku disciplinu, jer da jesu nebi igrali bez kalkulacija i utakmice im prođu za tren.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA