≫ 

Arnautović je Mihin spasilac, Roma "pala" posle vođstva na poluvremenu!

Poraz Vučice u Veneciji i prva pobeda MIhajlovića u gostima

  • 0
FK Bolonja, Parma Foto: Tanjug/AP

Roma se nalazi u ozbiljnom problemu! Loša serija rezultata nastavila se i posle gostovanja Veneciji, gde je četa Žozea Murinja poražena rezultatom 3:2 (1:2)!

Vodio je domaći tim golom Kaldare u 3. minutu, da bi Šomurodov i Abraham u finišu prvog poluvremena preokrenuli rezultat. Međutim, Vencija je iz penala u 65. izjednačila  (Aramu je strelac), da bi Okereke u 74. postavio konačan rezultat.

Roma je od poslednjih 15 mogućih bodova osvojila samo četiti i na poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima ima samo jednu pobedu. Statistika koja jasno pokazuje da je Vučica u krizi.

Kao i posle derbija sa Milanom, Roma je i ovoga puta imala primedbi na suđenje. Najviše zbog faula koji nisu dobili pre tog penala za Veneciji.

- Moram da se zaštitim i ne mogu da kažem ništa, ali je činjenica da je to situacija koja je okrenula meč - jasan je bio Murinjo.

Bolonja je ostvarila svoj prvi gostujući trijumf ove sezone, i to zahvaljujući golu Marka Arnautovića protiv Sampdorije u 80. minutu!

Prethodno je tim Siniše Mihajlovića u 47. minutu poveo preko Svanberga, dok je domaćim izjednačio u 77. preko Torsbija. Ipak, nedovoljno za Samdroiju koja je tri minuta kasnije doživela novi poraz.

Bolonja sada ima 18 bodova na 9. mestu, koliko i Juventus i Fjorentina, dok su Đenovljani prvi ispod crte sa devet osvojenih bodova.

Serija A:

Petak:

Empoli - Đenova 2:2 (0:1)

Subota:

Specija - Torino 1:0 (0:0)

Juventus - Fjorentina 1:0 (0:0)

Kaljari - Atalanta 1:2 (1:2)

Nedelja:

Venecija - Roma 3:2 (1:2)

Sampdorija - Bolonja 1:2

Udineze - Sasuolo 3:2

Lacio - Salernitana 18.00

Napoli - Verona 18.00

Milan - Inter 20.45

Video: Siniša Mihajlović prvi put video unuku: Nije skidao osmeh sa lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA