Delije posvetile transparent povređenom treneru kog je u glavu pogodio neko sa Severa

Podrška za Panonćinija na Karađorđu

  • 12

Italijanski trener Federiko Panonćini dobio je podršku od strane navijača Crvene zvezde, koji su ga u četvrtak veče slučajno pogodili u glavu i "poslali" u bolnicu!

Panonćini je zbog jačine udaraca i stepena povrede zadržan preko noći u bolnici, pušten je dan kasnije i u međuvremenu je otputovao u Italiju na oporavak.

- Pušten je kući, bio je konzilijum lekara, koji je odlučio da ne treba da se radi intervencija. Pušten je kući i ide u Italiju na oporavak. Ali ja znam Federika, on je moj prijatelj, njegov oporavak će biti minimalan i vratiće se da bude uz nas 24 sata - rekao je Dejan Stanković u najavi meča sa Vojvodinom.

U međuvremenu su Delije, na meču sa Vojvodinom, istakle transparent na kom je pisalo ime i prezime italijanskog stručnjaka koji je posle meča sa Midtjilandom izvukao deblji kraj.

Video: Trenutak kada Delije pogađaju u glavu Zvezdinog trenera ispred tunela

(Teleghraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    7. novembar 2021 | 17:03

    Polomiš ga i onda izvini, sramota bre ološi!

  • @ # &

    7. novembar 2021 | 17:02

    bilo bi najbolje kada bi uefa kaznila zvezdu da narednih 12 evropskih utakmica igraju bez navijaca posto su to ti isti navijaci (dvanaesti igrac) i zasluzili.valjda ce tada neko da se dovede u pamet da se nesto preduzme i prekine teror navijaca

  • Febo

    7. novembar 2021 | 17:06

    Italijan će da vam oprosti sto ste ga tukli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA