≫ 

Legenda Junajteda besna na Olea, deli savete: "Zamisli da zavisiš od Šoa i Van-Bisake"

Roj Kin nije nimalo zadovoljan kako Norvežanin radi svoj posao

  • 0
Ole Gunar Solskjer, Ole Gunnar Solskjaer Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda su u potpunoj dubiozi rezultata. Jučerašnji poraz od Sitija u gradskom derbiju bio je samo vrh ledenog brega. Jednostavno momcima Olea Gunara Solskjera ništa ne polazi za rukom već neko vreme.

Zbog toga raste nezadovoljstvo svih koji su na neki način povezani sa Junajtedom, počev od bivših igrača i trenera, pa do navijača. Javno se oglasio i legendarni Roj Kin, nekadašnji fudbaler Đavola. Kritikovao je Norvežanina i to u velikoj meri.

- Da Ole sada uđe ovde, ščepao bih ga i pitao zašto mu igra Fred? Svi menadžeri donose svoje odluke, rade sa igračima iz dana u dan, ali ja bih ga pogledao i pitao zašto igraš sa Fredom u sredini terena? Solskjer mora da preuzme odgovornost za to - rekao je Kin.

Ne gaji velike nade da će Solskjer izvući Junajted iz loše faze.

- Junajted je u lošoj fazi, ali postoji izlaz iz toga. Da li je Ole čovek koji može da ih izvuče, to je veliko pitanje, ali se nadam da jeste. To je više nada nego vera. Svaki put kada loše igraju Ole je kriv, a svaki put kada pobede Ole je najsrećniji čovek na planeti - dodao je Kin.

Posavetovao je Norvežanina da se "trgne" i da razmisli o nekoj drugoj taktici u nastavku sezone.

- On mora da se pogleda u ogledalo i da kaže sebi da mora bolje od ovoga. Došao je u Junajted u teškom trenutku i vodi jedan od najvećih klubova na svetu. Ali ako sa sobom vodiš blefere i zavisiš od Šoa i Van-Bisake… Ma zamisli da zavisiš od njih! Ole, možda bi ti bilo bolje da se oslobodiš toga - zaključak je Kina.

Video: Đorđević: Zvezdi želim da ostane u Evropi, jer to je dobro za srpski fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA