PSŽ besan na Mesija, ali mu ne mogu ništa zbog čudne klauzule u ugovoru

Argentinac povređen otišao u reprezentaciju

  • 4
Naser Al-Khelaifi, Leo Lionel Mesi Foto: Tanjug / AP

Čelnici Pari Sen Žermena, a najviše sportski direktor Leonardo, besni su na Lionela Mesija zbog odluke da povređen otputuje na reprezentativno okupljanje Argentine.

Mesi nije igrao prethodni meč protiv Bordoa, svima je poznato da je povređen, s tim što njega očigledno nije briga i nije čak ni pokušao da preskoči ovaj reprezentativni ciklus u kom će Argentina igrati sa Brazilom.

List "Le Parisijen" je prvi pisao o nezadovoljstvu Parižana, te su preneli i izjavu pomenutog Leonarda.

- Ne pristajemo da pustimo u reprezentaciju igrača koji kod nas nije fizički spreman ili koji je u fazi rehabilitacije. Nije logično i nema smisla. Ovakva situacija traži da definišemo stvari s FIFA - rekao je Leonardo.

Problem za Svece jeste taj što ne mogu ništa da urade po pitanju Mesija, jer Argentinca u ugovoru ima klauzulu po kojoj mu je reprezentacija ispred PSŽ-a i njegov priorite su Gaučosi.

Argentina će najpre 13. novembra gostovati Urugvaju, a zatim će četiri dana kasnije ugostiti Brazil koji je prvi u grupi sa 31 poenom. Argentinci su drugi sa 25 i imaju čak devet više od mesta koje ne donosi plasman na Mundijal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    8. novembar 2021 | 09:29

    Хм, једино онда могу да разумем да су га довели због маркетинга. Ако су га довели због квалитета, онда боље да су довели Роналда, он се бар никад не повреди...

  • Zoki

    8. novembar 2021 | 10:29

    E to je G-din.

  • alo

    8. novembar 2021 | 10:14

    Sami su krivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA