Ćavi zaplakao na predstavljanju u Barsi, pa onda uzeo mikrofon i zapevao sa Laportom

Legendarni vezista je od danas i zvanično novi trener Barse

  • 0
Ćavi Ernandez Printskrin: Streamable

Posle šest godina provedenih u Kataru, legendarni fudbaler Barselone Ćavi Ernandez vratio se u "katalonski klub" i preuzeo je funciju glavnog trenera!

Ćavi je promociju imao u ponedeljak na Nou Kampu, gde su ga dočekali navijači Barse. Naravno, odmah su počeli da mu skandiraju, dok on ije mogao da sakrije emocije.

- Ne želim da plačem, ali sam sretan što sam ovde i zahvalan sam klubu na tome. Ovo je najveći klub na svetu. Pokušaćemo da osvojimo što više titula. Barsa ne sme da gubi ni da remizira, već da samo beleži pobede. Hvala vam što ste došli. Visca Barca i Visca Katalunja - rekao je Ćavi.

Novi trener Barse je ugovor potpisao u drušvu porodice, i to na dve i po godine, a u jednom trenutku je i zapevao navijačku pesmu zajedno sa predsednikom Laportom.

- Prva poruka igračima je da sam tu kako bih im pomogao. Velika je prednost što znam Busketsa, Pikea, Albu, Serhija Roberta i Ter Štegena, koji su mi bili saigrači. TEkipa je dobra, talent je tu, a svojim iskustvom ću pomoći ekipi da dođe do titula. Kad me predsednik zvao, bio sam sretan. Bio sam odabran. Svako je dao koliko god je mogao da se ovaj posao realizuje. Vidim da navijači imaju iluzije da se sve može promeniti preko noći, velika su očekivanja i mnogi bi želeli da Barsa odmah igra savršeno. To je iluzija.

Zanimljivo, na Ćavijevoj promociji bio je i Pep Gvardiola, trener Mančester sitija koji je svojevremeno bio saigrač sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA