Mladost u lepoj seriji pred meč sa Zvezdom, Lučanci pobedili i Radnički u Kragujevcu

Tim Dejana Stankovića posle pauze putuje na jugozapad Srbije

  • 1
Zoran Danoski, Janko Tumbasević, FK Mladost Lučani Foto: MN Press

Nema kraja seriji poraza za ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca. Tim iz srca Šumadije danas na svom stadionu u direktnoj borbi za opstanak u Superligi Srbije nije uspeo da savlada ni Mladost iz Lučana, koja se ovim trijumfom "odvojila" od opasne zone - 1:2 (0:1).

Kragujevčanima je ovo bio šesti vezani poraz u Superligi, te se sa onim u Kupu od Radnika iz Surdulice nalaze u nizu od sedam uzastopnih neuspeha.

Sa druge strane, Mladost se vratila na pobedničke staze posle dva poraza od Radničkog iz Niša i Kolubare. Nakon lošeg starta sezone, Lučanci se sada nalaze na samo pet poena od plej-of zone sa 17 bodova.

Poveo je gostujući tim već u 14. minutu posle šuta po zemlji u levu stranu koji je uputio makedonski reprezentativac, Zoran Danoski. Već tada se dalo nagovestiti da su Đavoli u problemu.

On je "dupliran" na početku drugog poluvremena, kada je Janko Tumbasević u 55. minutu utakmicu uputio sličan šut po zemlji koji je završio u mreži.

Doduše, Radnički jeste uspeo da uzvrati samo dva minuta kasnije i ponovo vrati uzbuđenja na ovoj utakmici. Sudija je odlučio da pusti prednost posle jednog prekršaja u kaznenom prostoru, a to se završilo pogotkom Saše Jovanovića.

Do kraja utakmice, bilo je prilika i šansi za Kragujevčane da dođu i do poravnanja i vrednog boda, ali je pobeda ipak otputovala za Lučane.

Video: Iz Zvezde tvrde da su oštećeni za 2 penala: Ovo je druga situacija u kojoj tvrde da su oštećeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA