≫ 

"Ostani sa ženom kad si rogonja": Brutalna parola navijača Milana upućena igraču Intera

Tifozi Rosonera ne opraštaju Turčinu

  • 0
Hakan Čalhanoglu Printskrin: Instagram/siinemm28

Izazvao je turski vezista Hakan Čalhanoglu veliku dramu tokom leta, kada je napustio Milan i kao slobodan igrač prešao u redove gradskog rivala Intera!

Nisu mu to tifozi Rosonera oprostili, te su posle derbija koji je odigran u nedelju na ulicama grada okačili jedan uvredljiv transparent upućen Čalhanogluu.

- Nije hrabrost dati gol iz penala u desetoj minuti, već ostati sa ženom i kad si rogonja. Go**o od čoveka - pisalo je na transparentu koji je visio!

Ova prouka očigloedno ima veze sa ranijim dešavanjima, kada je Čalhanoglu svojevremeno napustio trudnu suprugu tvrdeći da ga je varala, da bi se u međuvremenu pomirio i ostao u braku s njom.

Takođe, Turčin je u nedelju veče bio strelac za Inter sa bele tačke, u remiju rezultatom 1:1, a navijače Milana je očigledno zaboleo način proslave visoko podignutim rukama na ušima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Hakan Çalhanoglu (@hakancalhanoglu)

Čalhanoglu je pre prelaska u Inter igrao četiri godine za Milan, a već po dolasu na Đuzepe Meaca je uzburkao strasti izjavom.

- Želim da osvojim nešto tokom mog boravka u Italiji, jer je Inter tim koji ima velike ciljeve. Želim da osvojim Skudeto, kao što je to Inter učinio ove sezone - poručio je letos Turčin, dok fotografije njegove supruge možete pogledati ispod:

Video: Sneža je baš nevaljala: Uzani crni bodi i bezobrazno duboke čizme, a to nije sve što je pokazala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA