Transfer insajder ima nove informacije o Vlahoviću: Fiorentina ga "tera" iz Italije

Poznati italijanski novinar, specijalizovan za transfere kaže da su mnogi evropski velikani u prednosti u odnosu na Juve za srpsku "gol mašinu"

  • 2
Dušan Vlahović, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Dušan Vlahović je jedan od najtraženijih napadača na fudbalskom tržištu, a pošto je odbio da produži ugovor sa Fiorentinom, interesovanje evropskih velikana je sve veće.

Širi se lista klubova koji ga žele u svojim redovima, ali je prvi u redu za Srbina Juventus, sa kojim agenti srpskog napadača učestalo komuniciraju.

Međutim, nove informacije do kojih je došao poznati italijanski insajder, Alfredo Pedula, kažu da je gazda kluba iz Firence, Roko Komiso odlučio da prednost da ekipama koje dolaze van Italije, jer ne želi da pojača konkurenta iz Italije.

Naročito i zbog toga što je poznato da između Juventusa i Fiorentine vlada veliki rivalitet, koji je samo porastao zbog transfera u prošlosti iz Fiorentine u Juventus, od čega su najpoznatiji prelasci Roberta Bađa, kao i poslednji prelazak Federika Bernadeskija.

Navijači Fiorentine poslednjih meseci imaju zahladneli odnos sa Vlahovićem, iako igra neverovatno i rešeta mreže protivnika, a jedan od razloga je i to što se šuška da će preći u Juventus, njihovog arhineprijatelja.

Pedula navodi da je trenutno Vlahović bliži odlasku iz Fiorentine na kraju sezone umesto u januaru, jer Fiorentina ne želi da ga se odrekne na polusezoni kada igra u ovakvoj formi.

Zbog toga gazda Fiorentine prednost daje Liverpulu, Totenhemu i Atletiko Madridu, koji imaju "pol poziciju" kada je u pitanju transfer Vlahovića.

Vlahović je trenutno treći strelac Serije A sa osam pogodaka. Naredni izazov za srpskog napadača je meč protiv Portugalije, koji je na programu u nedelju od 20.45 u Lisabonu. Ukoliko bi Vlahović nastavio dobru formu i u reprezentativnom dresu i odveo Orlove na Mundijal, to bi moglo značajno da utiče i na njegovu cenu na tržištu.

Video: Mi smo već znali da će meč sa Portugalom odlučivati: Selektor Piksi o meču godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    9. novembar 2021 | 15:23

    Fiorentina ekipa sredine tabela ne zeli da pojaca konkurenta iz vrha tabele,svi znamo kakav odnos imaju Juve i Fiore od vremena prelaska Roberta Badja na ovamo,sem kluba pita se i Vlahovic gde zeli da nastavi karijeru..da sam na Vlahovicevo mesto izabrao bi Juventus

  • Oli

    9. novembar 2021 | 19:22

    Poslednji transfer je Frederiko Kjeza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA