≫ 

Sportsko ludilo kakvo Srbija dugo nije videla: Istog dana se preklapaju 2 istorijska meča

Pred nama je neverovatan sportski dan u nedelju

  • 18
Nedeljno ludilo na Telegraf Sport, Zvezda Partizan, Portugal Srbija Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press/Marko Jovanović/CARLOS COSTA/AFP/Profimedia

Ljubitelji sporta u Srbiji će ove nedelje 14. novembra imati jedan od najuzbudljivijih dana u poslednjih nekoliko godina! Imaćemo dva meča koji se iščekuju kao retko koji pre, jedan u fudbalu, a drugi u košarci.

Fudbalska reprezentacija Srbije tada igra jednu od najbitnijih utakmica, pošto u Lisabonu gostuje Portugaliji u meču koji odlučujue o direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Taj meč na programu je od 20.45 na stadionu "Da Luž", a Srbiji će najverovatnije odgovarati samo pobeda, osim u slučaju da Portugalci kiksnu u Irskoj na meču koji igraju tri dana ranije u Dablinu.

Pored odlučujućeg meča Orlova, čeka nas još jedan sportski spektakl u nedelju, pošto je na programu prvi ovogodišnji košarkaški večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Dugo jedan košarkaški derbi nije iščekivan kao ovaj, pošto je u Partizan stigao Željko Obradović, koji je stvorio moćan tim, koji dosad ne zna za poraz. I Zvezda je digla formu, takođe ima jak tim, koji je dodatno ojačala dovođenjem Stefana Markovića.

Navijači oba kluba željno čekaju da vide kakav će biti odnos snaga na terenu, jer posle nekoliko godina Partizan ponovo deluje kao konkurentni takmac za trofeje.

Košarkaški derbi na programu je od 19.00, pa će se finiš meča malo i preklopiti sa početkom utakmice u Lisabonu.

Ako na ovo dodamo i da postoji mogućnost da Novak Đoković počne svoje takmičenje na završnom Mastersu u Torinu, koje počinje u nedelju, i da bi u zavisnosti od žreba mogao da igra baš u popodnevnom terminu, onda nedeljno ludilo dobija dodatnu dimenziju.

Pošto će biti komplikovano za mnoge da isprate sva ova dešavanja na TV-u, Telegraf će vam omogućiti da dobijete najnovije informacije uz obilje fotografija i video materijala sa lica mesta.

Video: Pred nama su dva finala: Naoštreni Portugalci se spremaju za Irsku i Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salebb

    10. novembar 2021 | 09:47

    Živeo Partizan i majka Srbija🔴🔵⚪⚫

  • ilija

    10. novembar 2021 | 09:42

    Srbije je uz vas protiv portugalaca i tudjmanovih uljeza nek nam Bog bude od pomoci🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👍

  • Semajlirane_pufne

    10. novembar 2021 | 09:57

    Gde je Piksi na naslovnoj?!ako ste vec ubacili gancija Ronalda i Zeljka srbina,Radonjica Crnogorca gde je Piksi Srbin?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA