FIFA čestitala rođendan Kolarovu: "Verujemo da je ovo poklon koji želi"

Nekadašnji kapiten Orlova slavi 36. rođendan

  • 1
Aleksandar Kolarov Foto: Telegraf.rs

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) čestitala je putem zvaničnog naloga "FIFA World Cup" rođendan nekadašnjem kapitenu reprezentacije Srbije Aleksandru Kolarovu!

Kolarov je ove srede, 10. novembra, napunio 36 godina, a FIFA ga je podsetila na gol koji je na Mundijalu 2018. postigao protiv Kostarike. Takođe, imali su zanimljiv komentar vezan za rođendansku želju.

- Nadamo se da Aleksandar Kolarov na svoj rođendan uživa da gleda sebe kako u stilu donosi pobedu na SP. Iako je zakasneli poklon, verujemo da najviše želi da gleda reprezentaciju Srbije kako u Lisabonu dolazi do Katara 2022 - stoji u čestitki FIFA.

Kolarov je rođen u Zemunu i prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde, da bi preko Čukaričkog i OFK Beograda stigao do dresa Lacija. Iz Rima se preselio u Mančester Siti, a potom se ponovo vratio u "večni grad." Ovoga puta u redove gradskog rivala Rome.

Vučicu je napustio prošlog leta i otišao je u Inter s kojim je osvojio Seriju A. Doduše, veći deo šampinata nije igrao zbog problema sa povredom. U međuvremenu je ponašanjem van terena punio naslovne strane. Najpre italijanskih medija koji su javili da je u ljubavnoj romansi sa nekadašnjom udovicom Davidea Astorija.

Zatim i srpskih, nakon što je Kolarov odbio da nastupa za reprezentaciju Srbije u finalnom meču baraža za odlazak na EP protiv Škotske. To mu je, ujedno bio i kraj u reprezentaciji Srbije za koju je debitovao 2008. godine i za koju je nastupao na dva Mundijala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • я

    10. novembar 2021 | 12:18

    Covek koji je upropastio Srpsku reprezentaciju zajedno sa Kokezom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA