≫ 

Skandal u PSŽ-u: Pripremila "sačekušu" saigračici, posle večere je isporučila batinašima

Neverovatna priča stiže iz Francuske

  • 3
Kheira Hamraoui Aminata Diallo Foto: Instagram/kheirahamraoui, Instagram/aminata_diallo_ad

Francuski mediji danas bruje samo o ženskoj sekciji Pari Sen Žermena, ništa Mesi, ništa Nejmar, jer su u centru pažnje, barem na kratko, devojke pariskog kluba. U pitanju je, ipak, vrlo neprijatan incident zbog kojeg je morala da interveniše i policija.

Naime, jedna od fudbalerki, Kira Hamraui, je pretučena pre nedelju dana (4. novembra), sa povredama glave i nogu je završila u bolnici odakle je otpuštena sa nekoliko modrica, podliva, rasekotina i kopči.

Nju su pretukla dva zasad nepoznata lica, policija još uvek traga za njima, a napad se dogodio nedugo pošto je Kira sa saigračicom Aminatom Dialo nalazila u kolima, vraćajući se sa zajedničke večere sa ostatkom ekipe. Tada su je nasilnici uz upotrebu sile izvukli sa suvozačkog mesta, odvukli je u mrak i pretukli.

Posle nekoliko dana istrage ovog slučaja, iz Pariza je stigla šokantna vest - njena saigračica, pomenuta Dialo, je uhapšena pod sumnjom da je organizovala i naručila prebijanje Hamrauijeve, jer je, navodno, želela da je izbaci iz stroja pošto se sa njom bori za mesto u timu?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aminata_Diallo (@aminata_diallo_ad)

Inače, obe fudbalerke se bore za mesto u Pari Sen Žermenu, ali i u reprezentaciji Francuske, pa je to navodno bio motiv Dialo da fizički onesposobi saigračicu na duže vreme i tako sebi zacementira poziciju.

Ove tvrdnje je izneo ugledni parsiki list "L'Equipe".

U međuvremenu se oglasio i pariski klub saopštenjem u kojem je potvrdio da je Aminata Dialo uhapšena.

- Pari Sen Žermen je obavešten od policije da je Aminata Dialo u pritvoru u vezi sa istragom koja se vodi oko napada na našu igračicu. Pari Sen Žermen snažno osuđuje nasilje koje je počinjeno. Od momenta kada se desio napad 4. novembra, klub je preuzeo sve neophodne mere zaštite prema našim igračicama, kako bi bile bezbedne u svakom trenutku. Klub će nadalje nastaviti da sarađuje sa policijom i sudom kako bi se okolnosti napada i počinioci identifikovali i sankcionisali - kaže se u saopštenju Parižana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Kheira Hamraoui (@kheirahamraoui)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA