Da li je moguće da su kladionice ovoliko ponizile Srbiju pred meč s Portugalcima?

Srbija u nedelju od 20.45 igra ključni meč za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru

  • 36
Fudbal Srbija - Portugal Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Katara na Marakani prijateljski meč u Beogradu danas od 18 časova, ali kako i sam selektor kaže, mislima su već u Lisabonu, gde ih u nedelju od 20.45 čeka ključni duel plasman na Svetskoo prvenstvo.

Srbiji trenutno igra samo pobeda, a jedino u slučaju da Irska savlada Porugalce u četvrtak, Orlovima bi u Lisabonu odgovarao i remi.

Kladionice su već izašle sa ponudom, a oni koji veruju u Srbiju mogli bi i da profitiraju, pošto su Piksijevi Orlovi prilično potcenjeni u odnosu na Ronalda i ekipu.

Istina, Portugalci imaju jedan od najjačih timova u svojoj istoriji, njihovi igrači su zvezde najjačih evropskih klubova i igraju na svom terenu, ali kvota na Srbiju deluje kao da igraju protiv trećerazredne ekipe, a ne direktnog konkurenta za plasman na Svetsko prvenstvo.

Naime, kvota na pobedu Srbije iznosi čak 10 u svetskim kladionicama! Sa druge strane, na Portugalce je 1,35, dok je na remi kvota pet.

Na Orlovima je da dokažu bukmejkerima da greše, a nije isključeno i da će im ovo potcenjivanje dodatno uliti motiva u ključnom meču.

Video: Piksi potvrdio da su Lazović i Đuričić otpali: Psihički smo u Lisabonu, od toga ne možemo pobeći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    11. novembar 2021 | 13:26

    Da li ste vi svesni da generalno pola sveta posmatra Srbiju kao sto mi posmatramo npr San Marino.. Totalno smo nebitni, a realno i jako daleko od tog nivoa fudbala koji se zahteva na nekim ozbiljnijim takmicenjima..

  • Jk

    11. novembar 2021 | 13:29

    Sacuvajte Bruna Fernandesa i Ronalda i njima vise nema ko da igra.. Sta su oni vanzemaljci pa da ih ne mozemo dobiti. Videli smo ih u Beogradu. Da je bio pun stadion razvalili bismo ih. Nema postovanja nikakvog, idite tamo da ih izgazite.

  • Prezalicu

    11. novembar 2021 | 17:23

    100€ i stavljam dvojku. Mozda poludim i presaltam to iz 2-2 pa ako prodje bice show.😁💪A ne mogu i da se ne osvrnem na ove “znalce” koji sve to unapred predvide ..Gledam ove komentare gde tako lepo dizete ruke od reprezentacije, ni malo optimizma itd. Treba da Vas je sramota, sve Vas koji tako unapred sve znate, kako cemo izgubiti, kako cemo ovo-ono. A pazi , krivo nam je kad nas guze sa svih strana i pozivamo se odmah kako su svi protiv nas. A sta radimo ovde, pljujemo sami sebe. I to uz cinjenicu da i nismo losa repka, ima pomaka, izmuljamo nesto.. licimo na nesto, igra se fudbal. Ne vredi, to nista ne valja jer , evo primera, “pikse zavio zvezdu u crno, dugovi…, nije se dokazao u evropi itd” .. i pljuje se sve redom, bitno je da ne valja. Na zalost to smo mi. To je realnost nas srba. Mislim i kad bi svetsko osvojili ne bi valjalo. Bilo kako bilo ja na repku stavljam neku crkavicu i pomolicu se pa neka bude kako bude. Ajmo malo i sa verom u nesto da udjemo😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA