Ronaldov gest u Dablinu raznežio svet: Usrećio devojčicu, od sreće plakala zbog ovog trenutka

Portugalac je najbolji potez izveo posle meča

  • 1
Kristijano Ronaldo, devojcica dres Foto: Tanjug/AP

Najbolji fudbaleri Portugalije odradili su meč protiv Irske u Dablinu taman toliko da im za ovaj poslednji, sa Srbijom, bude bilo potrebno baš ono što su želeli - egal za prolaz u Katar.

Ronaldo i družina su se održali iznad površine protiv borbenih Ostrvljana pred krcatim tribinama, a s obzirom na to da je bilo malo pravih situacija vrednih pomena tokom meča, situacija koja je najviše privukla pažnju je ona koja se desila neposredno po završetku utakmice na "Lensdaun Roudu".

Po običaju, u centru pažnje bio je Kristijano Ronaldo, koji je kao i mnogo puta dosad pokazao koliko brine o svojim fanovima, a ovaj je zaista bio poseban. Ona...

Naime, jedna devojčica sa kikicama je uspela da dotrči do prve zvezde Portugalije, niko ne zna kako, ali je niko nije u tome sprečio jer, jasno, nije predstavljala pretnju po bilo koga na terenu. A onda se desio najlepši momenat čitave večeri.

Uplakana, uzbuđena, sa detinjim suzama u očima od sreće, uspela je da privuče pažnju Portugalca, a on nije časio časa. Zagrlio je devojčicu, potom skinuo dres i poklonio joj za uspomenu.

Kristijano Ronaldo, devojcica dres Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Kristijano Ronaldo, devojcica dres Foto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo, devojcica dres Foto: Tanjug/AP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA