≫ 

Vlahović je i Bajernov projekat, Bavarci vide Srbina za život posle Levandovskog

Nemački velikan je i letos, preko posrednika, "opipavao puls" Vlahoviću

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Već sada je izvesno, srpski napadač Dušan Vlahović biće najtraženija "roba" na narednoj pijaci, na leto, kada krene jagma za njegovim potpisom. Red je odavno napravljen, prvi pred vratima kuca nekolicina engleskih klubova, platežno najmoćnijih, Inter i Juventus vide svoju šansu, ali tu se lista zainteresovanih za Piksijevog aduta ne završava.

Teško da bilo koja važna fudbalska karijera na ovaj ili onaj način, makar samo i kroz interesovanje, prolazi bez uplitanja minhenskog Bajerna.

Upravo iz Nemačke i stiže vest da velikan i "večiti šampion" Bundeslige ima u vidu transfer Vlahovića na leto, ako stvari krenu neželjenim pravcem sa Halandom, koji je, prema navodima dobro obaveštenog Bildovog insajdera Kristijana Falka, prva opcija.

Bajern crta novi projekat "život posle Levandovskog", Poljak će uskoro ustupiti mesto mlađem, a Haland i Vlahović su igrački retkog talenta dostojni da odmene poljsku gol-mašinu.

Evo šta kaže Falko.

- Bajern motri na napadača Fiorentine Dušana Vlahovića. Postojao je kontakt letos preko posrednika. U Bajernu Vlahovića vide kao dugoročno rešenje posle odlaska Roberta Levandovskog - piše novinar Bilda.

Vlahović se i dalje ne izjašnjava, igra, dominira i "buši" protivničke mreže po Italiji. Jedno je sigurno, gde god završio, odavno je zreo za najviši nivo fudbala.

Video: Vlahović: Ostaje finale u Portugalu, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA