≫ 

Vučić iznenadio "orlove" pred let u Portugal: "Milion evra ako ih pobedite, obradujte narod!"

Premije su spremne, predsednik je obećao

Vučić pred let "orlova" u Portugal Foto: Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iznenadio je reprezentaciju Srbije i pozdravio ih pred let u Portugaliju gde "orlove" očekuje ključni duel za plasman na Svetsko prvenstvo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- I da ih pobedite u Portugalu. Vidite, ja nemam strah od toga ako bude drugačiji rezultat, i onako će mene da napadaju. Vi lepo tamo srećno otputujte, pobedite ih tamo, obradujte narod. Došao sam da vam kažem koliko poštujemo vaš trud na terenu, izgaranje i u dogovoru sa Vladom Srbije, izdvojićemo za vas, kao dodatnu premiju ukoliko ih pobedite, milion evra da možete da podelite. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobedite. Ja ne umem da vam kažem da odete tamo i igrajte, ja vam kažem idite tamo i pobedite. Mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude ukoliko se budete borili i da li sve od sebe. Mi znamo da ćete to da uradite - poručio je predsednik Vučić.

On je na kraju naglasio da je ova utakmica veoma bitna za naš narod i za našu zemlju.

Srpskoj selekciji je u nedelju od 20.45 časova potrebna pobeda u Portugaliji kako bi se plasirala direktno na Mundijal, dok bi je svaki drugi ishod odveo u baraž za plasman u Katar.

Video: Trening pred najvažniji meč sa Portugalom: Ovako se Orlovi pripremaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala plava

    12. novembar 2021 | 20:01

    Drzimo im palceve,velika nacionalna podrska

  • Tijana Stamenkovic

    13. novembar 2021 | 00:01

    Ovo je divan gest predsednika pred najbitniju utakmicu u kvalifikacijama za SP u Katru. Ocekujem pobedu Srbije i direktan plasman na SP.

  • Ms

    12. novembar 2021 | 23:15

    Ja se iskreno nadam da ce Portugal da pobedi i da ovaj novac neće da se baci kroz prozor, nego da ode za lečenje nekog bolesnog detete na primer?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA