Dragović govorio o Zvezdi: "Ovo je religija, osećam 5 puta veći pritisak nego u Nemačkoj"

Austrijski štoper je imao samo reči hvale o Zvezdi i Beogradu

  • 9
Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović Foto: Marko Jovanović

Fudbalska reprezentacija Austrije dočekuje Izrael u meču devetog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Ovaj duel je zanimljiv i zbog toga što će doneti okršaj fudbalera Crvene zvezde i Partizana, Aleksandra Dragovića i Bibrasa Natha.

Dragović je govorio i za austrijske medije u susret meča, a dotakao se i svog života u Beogradu, kao i igara u dresu Crvene zvezde, tima za koji navija od malih nogu. Iako je došao iz Leverkuzena, velikog nemačkog tima, on kaže da se pritisak ne može izmeriti.

- Verovali ili ne, osećam pet puta veći pritisak u Zvezdi nego u Leverkuzenu. Crvena zvezda je religija, za mnoge navijače ona je sve na svetu. Strast i ljubav navijača u Beogradu idu dosta daleko - rekao je štoper, a potom se osvrnuo i na svoj život u Beogradu.

- Prelepo je, onako kako sam i zamišljao da će biti. Mogu da osetim zahvalnost trenera i navijača. Tek nam se sada sve vraća. Srbija nije kao Nemačka, ali radije bih ovde igrao iz nedelje u nedelju, nego jednom u mesec dana u Leverkuzenu.

Video: Iskupio se Aleksandar Dragović za autogol: Iskusni štoper donosi preokret Zvezdi za 9 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bravo

    12. novembar 2021 | 19:41

    Dragovic je legenda

  • mane

    12. novembar 2021 | 20:30

    Brate obradovao se sve Srbe tvojim dolaskom kod nas🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸👍

  • Zvele

    12. novembar 2021 | 21:36

    Kako čovek pametno zbori, pa sigurno koji je to klub veći i bolji na Balkanu od Zvezde. Zato i jesmo jedan od stubova srpstva...........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA