≫ 

Nova bruka srpskog fudbala: "Orlići" nisu uspeli da pobede Farska Ostrva na svom terenu

Nečuveno...

  • 27
Mlada reprezentaicja Srbije (U-21) Foto: MN press

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu u kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope. Ovakvo blamiranje nije zapamćeno u reprezentativnom fudbalu...

U trenucima kada se A selekcija naše zemlje bori za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Katar, kada Piksi ide na pobedu protiv favorizovane Portugalije sa Ronaldom i najjačim sastavom, mlada selekcija ređa bruku za brukom.

Smenjen je jedan selektor, Zvonka Živkovića je zamenio Aleksandar Rogić, ali ni on nije mogao ništa da doprinese, niti da donese boljitak u igri naše zemlje. Ovim remijem, Srbija je uspela da ostane na pretposlednjem mestu u grupi H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine. Farska Ostrva se nalaze mesto iznad naše selekcije, imaju bod više i utakmicu više.

Najveću šansu na utakmici je imao Slobodan Tedić u 88. minutu, koji je uspeo "makazicama" da natera golmana na intervenciju.

Iako poimence, ova naša selekcija ima odlične igrače, neki već imaju i iskustvo igranja u Evropi, neki su deo najjačih klubova na svetu, tu su i fudbaleri iz Superlige, sve je ovo izuzetno bledo i mogli bi svi da se zapitaju, na čijim plećima će ostati A reprezentacija u budućnosti?

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Tedić vratio Čuku u igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA