≫ 

"Srbi, dobri ste, ali mi imamo Ronalda": Vijeira očekuje pobedu Portugalaca i prolaz u Katar

Bivši napadač Zvezde bi najviše voleo prolaz obe selekcije u Katara

  • 1
Ugo Vijeira Foto: MN Press

Odbrojavanje do "utakmice godine" za Srbiju samo što nije završeno, meč Orlova i Portugalije odrediće putnika za Mundijal dok će poraženi morati da se zadovolji i baražom. U ovom slučaju Srbiji bi i remi imao težinu poraza, pa Piksijevi aduti nemaju kud nego da svim silama zapnu do trijumfa protiv favorizovanih Ronalda i družine.

A ko bi bolje mogao da da ocenu ove utakmice, nego momak koji je sudbinski vezan za obe zemlje, bivši napadač Zvezde Ugo Vijeira. Miljenik navijača je u braku sa Srpkinjom Ninom, roditelji su dvoje dece i trenutno žive u Rumuniji.

Nekadašnji špic Zvezde je od letos član Univerzitatee iz Krajove.

- Voleo bih da obe reprezentacije odu na Mondijal u Katar, bilo bi zanimljivo gledati ih na šampionatu. Kad se ima u vidu kvalitet, siguran sam da to može i da se dogodi - kaže u razgovoru za Sportski žurnal Ugo Vieira.

I on, kao i kladionice, daju prednost svojim zemljacima iz prostog razloga što su kvalitetniji od Srbije.

- Dao bih prednost Portugalu, jer je naš tim zaista jak i imamo Kristijana Ronalda - potencira najjačeg aduta Portugalaca Vijeira, pa se nadovezuje:

- Nije lako stopirati ga, uvek daje maksimum i mislim da će Srbiji biti prilično teško da ga zaustavi. Nije, međutim, portugalska reprezentacija samo Ronaldo. Bruno Fernandeš, Renato Sančes, Andre Silva, Žoao Feliks... Imaju veliki kvalitet. Pepe ne igra i to je dobra vest za vas Srbe - kaže Portugalac.

Tvrdi i da je Srbija sada daleko ozbiljniji tim nego pre nekoliko godina, kada je on igrao u Zvezdi.

- Srbija je mnogo jača nego pre, dobra je reprezentacija. Mitrović i Tadić su odlični igrači, ali nisu samo oni. Imate Vlahovića, Jovića, Grujića. Nadam se dobroj utakmici.

Video: Trening pred najvažniji meč sa Portugalom: Ovako se Orlovi pripremaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • He he

    13. novembar 2021 | 12:48

    Stari macak se ne trudi da lovi vec ceka gotovinu, nije dzaba nazvan penaldo 😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA