≫ 

"Sram ga bilo": Legenda Junajteda isprozivala Megvajera zbog one proslave gola

Da li je Roj Kin u pravu?

  • 0
Hari Megvajer Foto: AP/Tanjug

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda Roj Kin isprozivao je sadašnjeg Harija Megvajera zbog načina na koji je ovaj slavio gol u dresu reprezentacije Engleske!

Megvajer je bio strelac za Gordi albion na početku meča sa Albanijom (5:0), zatim je stavio ruke na uši kao da želi da ućutka kritičare, što je legendarnog Kina i te kako iznerviralo.

- Stavio je prste u uši kao da utišava kritičare. Sram ga bilo. Čovek je očajan mesecima u dresu Junajteda i misli da će zbog ovog gola utišati kritike. Sramotno - proučio je Kin.

Istog mišljenja je i nekadašnji napadač Arsenala Jan Rajt koji, takođe, sa Kinom radi kao stručni konsultant

- Nije mu ovo trebalo. Možda bih i ja napravio nešto slično, ali trenutno mu je to nepotrebno jer još ima dosta godina profesionalnog fudbala ispred sebe. Nemoj nikome davati mogućnost da ti uđe u glavu. Igraj svoju igru, Hari!

Inače, Megvajer je na udaru javnosti i navijača Junajteda od početka sezone. Iz utakmice u utakmicu pravi greške, neke čak koštaju Đavole i bodova, te se danas mnogi pitaju da li je nekadašnjid efanzivac Lestera pretplaćen sa onih 90 miliona evra.

Video: Stanojević pecnuo Zvezdu: Nigde u svetu ne postoji tim koji za 4 godine ima 4 poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA