≫ 

Evo gde možete uživo da gledate TV prenos meča Portugalija - Srbija za plasman na SP

Za Piksijeve pulene pobeda u Lisabonu nema alternativu

  • 59
Stefan Mitrović, Kristijano Ronaldo, Srbija - Portugal Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije igra ove nedelje jednu od najbitnijih utakmica u istoriji reprezentativnog fudbala, pošto u Lisabonu gostuje Portugaliji u meču koji direktno odlučuje o direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Utakmica je na programu od 20.45 časova na stadionu "Da Luž", a Srbiji odgovara samo pobeda, jer ima za četiri gola slabiju gol-razliku od domaćina, kojem je dovoljan i bod za direktan plasman na sledeći Mundjal.

Kao i svi prethodni mečevi Orlova u kvalifikacijama, i ovaj će biti direktno prenošen na kanalu Nova S od 20.30 časova.

- Mislim da ne treba govoriti o Portugalcima, sve je prilično jasno i očigledno kada su oni u pitanju. Znam i šta možemo da postignemo u Lisabonu. Kao što sam rekao, mislim da je naša reprezentacija sada bolja od one koju smo poslali na prošlo Svetsko prvenstvo, tako da mislim da svi znaju da idemo na pobedu. Svi znamo šta se od nas traži, tako da jedva čekamo utakmicu - poručio je reprezentativac Sergej Milinković Savić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Piksi nema nijednu dilemu za Portugalce: Znam sastav koji će početi odlučujući meč u Lisabonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    14. novembar 2021 | 09:06

    SRAMOTA ZA RTS

  • Vlada grobar

    14. novembar 2021 | 08:55

    Moze li neko iz RTS-a da objasni javnosti na bilo koji nacin javnog informisanja zasto ne prenosi utakmice fudbalske rep.Nisu kupljena tv prava ali zasto nisu, zaasto? Mnogo ljudi u Srbiji ima 10-ak programa na tv-u.

  • ⚽️⚽️⚽️

    14. novembar 2021 | 10:21

    SRAMOTA za rts-mts!!!!! Imaju 10 kanala arena sport a covek nemoze da gleda -pa mislite vi malo unapred? Za tako nesto bi na zapadu odgovorni dao odkaz!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA