≫ 

Provokacija za Srbe u Lisabonu: Obezbeđenje im oduzelo sve zastave, ali su uspeli da ih vrate!

Navijači Srbije koji su došli na Da Luž imali su neprijatnu situaciju prilikom ulaska

  • 0
Portugalija - Srbija, navijači Lisabon Foto: Telegraf

Veliki broj navijača Srbije stigao je u Lisabon iz svih krajeva sveta, a na dan meča između Portugalije i Srbije (20.45), napravili su sjajnu atmosferu na centralnom lisabonskom trgu, kao i u metrou na putu ka stadionu Da Luž.

Ipak, već na samom stadionu doživeli su i prvu provokaciju od strane Portugalaca. Telegrafu su se javili navijači kojima je obezbeđenje stadiona oduzelo zastave.

Sve srpske zastave su oduzeli ispred stadiona, pod izgovorom da su prevelike. Ipak, navijači su proverili i videli da po zakonu imaju zastave u dimenzijama koje su dozvoljene i da samo nisu dozvoljene četničke zastave i zastave Republike Srpske, pa su ubrzo nakon toga svi navijači koji su imali zastave Srbije uspeli da ih vrate i unesu na tribine.

Očekuje se da na tribinama bude oko 5.000 srpskih navijača. Podsetimo, Srbiji je neophodna pobeda ukoliko želi da se direktno plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Video: Srpski navijači se zagrevaju na ulicama Lisabona: Njih 30 je došlo čak iz Njujorka da podrže Orlove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA