≫ 

"Oće čuka da mi stane, vratilo se sve za Škotsku": Heroj Mitrović u svom elementu

Nije mogao da obuzda emocije...

  • 2
Slavlje Srbije Foto: Nova S - Printscreen

Reč ima heroj pobede Orlova u Lisabonu. Aleksandar Mitrović je ponovo bio u svom elementu.

- Odakle da počnem, treba vremena, čuka da mi stane. Velika pobeda, ostvarili smo plasman, s velikom debelom tačkom. Bili smo bolji, u svakom smislu reči smo ih nadigrali i zasluženo slavili - prvi je komentar Mitrovića.

Strelac pobedonosnog gola u 90. minutu nije mogao da obuzda emocije.

- Vratilo se sve i za Škotsku sa kamatom (kada je promašio penal), kada si iskren, kada se trudiš, uvek se vrati, pitanje je vremena. Selektor je verovato u nas, ne znam šta bih rekao, svi smo presrećni zbog nas, zbog cele nacije. Znam koliko smo sreće doneli narodu, tako da nemam čime da opišem sreću, radost, ponos. Plakao bih i smejao se, neverovatan je osećaj.

- Mi smo pričali pre utakmice, šta god se desi, zna se šta hoćemo. Nije prvi put da smo okrenuli rezultat, uradili smo ono što je selektor tražio od nas. Mislim da je stvarno ekipa sjajna, selektor, ljudi, navijači, stvarno smo stvorili nešto neverovatno. Ja sam dugo u reprezentaciji, ne sećam se da je ovako bilo. Ekipa je spremna za čudo. Idemo da igramo fudbal i u Kataru, da se nadigravamo - zaključio je Mitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    15. novembar 2021 | 00:22

    Kakva je ovo momćina! Kakav je to centarfor! Kakvo, srce ima ovaj momak! Ljubi ga brat!!!

  • Boris

    14. novembar 2021 | 23:57

    Bravo decko. Bravo za Tadica, gol i asistencija. A najvece bravo za odbranu Portugala koja je ostavila dvojicu nasih samih kod centarsuta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA