Najluđi tiketi: Jedan Srbin dobio milione, drugi pogodio da Mitrović skida dres posle gola

Nekima je ova pobeda i mnogo donela

  • 8
Aleksandar Mitrović tiket Foto: Tanjug/AP, Instagram/negujmosrbski

Fudbalska reprezentacija Srbije uradila je nešto nemoguće - savladala je Portugaliju i time je uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo u Katar, čime je obradovala celu naciju! Neke ljude je i doslovno obradovala, pošto su naplatili velike novčane dobitke u kladionicama širom države.

Mitrović je postigao gol za pobedu u 90. minutu utakmice, čime je svaki dobitak učinio mnogo "slađim" i lepšim, no, dva tiketa su se izdvojila u odnosu na more drugih.

Prvi je oličenje kreativnosti ljudskog uma. Naime, jedan navijač je u kladinici "MaxBet", u Novom Sadu, odigrao slobodnu igru koja je sama po sebi bila pomalo čudna. On je odigrao sledeći tip "Aleksandar Mitrović dobija žuti karton zbog skidanja dresa posle datog gola", na šta je kvota bila 15. Ovaj čovek je uplatio 350 dinara i inkasirao je 5.250 zbog gola srpskog fudbalera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

Drugi tiket koji je "zaludeo" naciju dolazi iz kladionice "MozzartBet", gde je jedan od igrača imao veoma ludu uplatu. Srpski navijač je toliko verovao u pobedu našeg tima da je uplatio 1.170.000 dinara (10.000 evra), da bi pogotkom Mitrovića u 90. minutu zaradio 7.312.500 dinara, ili tačnije 60.000 evra.

MozzartBet, Tiket Printskrin: MozzartBet

Video: Marija Šerifović prekinula rođendan zbog fudbalera Srbije: Sviraaaaj kraaaaj! Posle je počelo ludilo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremcica

    15. novembar 2021 | 08:40

    Taj što je uplatio 10soma e ima para za bacanje ali opet svaka čast nemam reci. Ko ima sreće ima i to je to! U zdravlju da ih potroši! Poz

  • 123

    15. novembar 2021 | 09:53

    Sreca prati hrabre tako da.... Svaka cast

  • Bhn

    15. novembar 2021 | 08:59

    Ako je istina,ovom što je uplatio 10 hiljada evra vkasnik kladionice he trebao da isplati barem 100 hiljada,da ga zaokruzi na svoju ruku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA