Zvezda smislila kompenzaciju za navijače koji su kupili karte za Ludogorec

Konačna odluka biće poznata nakon završetka grupne faze

  • 2
FK Crvena Zvezda - Mitjiland, Mitjulend Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je kažnjena od strane UEFA utakmicom bez publike protiv Ludogoreca, zbog incidenata na meču protiv Midtjilanda, kada su navijači gađali sudije, a pogodili u glavu svog pomoćnog trenera Federika Panonćinija.

Pošto su mnogi navijači Zvezde već kupili karte za Ludogorec u paketima ulaznica, klub se oglasio i saopštio da ća je pronašao najbolju mogućnost kompenzacije.

Detalji nisu otkriveni, ali Zvezda navodi da će svi koji su kupili karte za Ludogorec dobiti karte za jednu ili više evropskih utakmica na Marakani, kao i da će informacije biti poznate po završetku grupne faze.

- Crvena zvezda neće moći da dočeka bugarskog predstavnika Ludogorec uz pristustvo publike u petom kolu grupne faze Lige Evrope. Kao što je to bila situacija na utakmici protiv Kairata na tribinama našeg najvećeg stadiona biće dozvoljen pristup deci starosti do 14 godina. S obzirom na činjenicu da su navijači u velikom broju obezbedili pakete karata za mečeve našeg tima pre samog početka grupne faze, naš klub je našao najbolju mogućnost kompenzacije.

- Zvezda je odlučila da se revanšira svim navijačima koji su kupili karte tako što će zvezdaši dobiti karte za jednu ili više evropskih utakmica našeg kluba na Marakani, a detaljne informacije će biti poznate nakon završetka grupne faze. Naš klub ce kompenzovati navijace kartama iste ili veće vrednosti u odnosu na vrednost kupljenih karata za mec protiv Ludogoreca - navodi se u saopštenju Zvezde.

Video: Stanković o tome šta je rekao igračima na poluvremenu: Bez povišenog tona, jedna normalna priča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA