≫ 

Bogoljub Karić oduševljen Piksijevim orlovima: "Sanjali smo isti san"

Poznati srpski biznismen pozdravio uspeh naše reprezentacije

  • 0
Srbija - Luksemburg Foto: Mn press

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Mundijal u Kataru, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija savladala Portugal u Lisabonu 2:1 (1:1).

Portugalci su poveli već u drugom minutu pogotkom Renata Sančeza, posle sumnjivog faula nad Nemanjom Gudeljom, izjednačio je Dušan Tadić u 33, a gol vredan Mundijala postigao je Aleksandar Mitrović u 90. minutu.

Veliki uspeh oduševio je i srpskog biznismena Bogoljuba Karića koji je poslao poruku svima u Srbiji:

- Dragi moji, sinoć smo svi bili jedan tim,imali smo istu želju, delili isti strah, nadali se istom uspehu, živeli za pobedu i dosanjali isti san. Čestitamo našim hrabrim i momcima na spektaklu koji su nam priredili, čestitamo i našoj legendi Piksiju, što je uspeo da nas vrati medju fudbalske velesile.

Bogoljub Karic fondacija Foto: Braća Karić fondacija

- Ovo je bila noć za pamćenje, potvrda da smo neverovatan narod koji može sve, potvrda da smo u mnogim stvarima lideri i prvaci. Hvala vam momci što ste nas usrećili i dokazali da ste stvoreni da budete deo svetske fudbalske elite.

- Verujemo da će Piksi sa Mitrovićem, Tadićem, Vlahovićem, Kostićem, Milinković Savićem, Rajkovićem, Lukićem i drugim sjajnim momcima, zadiviti svet, svojim znanjem, igrom, snagom i hrabrim srcem, koje kuca za Srbiju i pobedu. Fudbalska legenda, Dragan Stojković Piksi je naš prijatelj, laureat i dobitnik nagrade Fondacije "Braća Karić" za izuzetni doprinos u oblasti sporta, a o njegovim trenerskim kvalitetima tek ćemo svedočiti. Ovo je pravi tornado koji je jednog velikog Ronalda na svom terenu ostavio u neverici i čudu. Još jednom, sve čestitke našem timu i sa velikim ponosom i žarom ćemo vas bodriti na prvenstvu u Kataru.Srećno!! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Bogoljub Karić na Fejsbuku.

Video: Slavlje u slačionici Orlova: Orilo se Pukni zoro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA