≫ 

Orlovi dočekani uz trubače na aerodromu: "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine"

Avion sa fudbalskim reprezentativcima stigao je u Beograd

  • 11

Fudbaleri Srbije sleteli u Beograd posle herojskog trijumfa u Lisabonu protiv Portugalije od 2:1, što je našoj zemlji donelo plasman na Mundijal u Kataru.

Nakon što su obradovali naciju kao retko kada u poslednjih 20 godina, slavilo se širom Srbije i Republike Srpske dugo u noć.

Video: Piksi po povratku u Beograd ponovio: Nema limita! Sad sanjam da odem kući

Počast za Orlove upriličena je prvo vodenim topovima kojima su dočekani po sletanju aviona.

Interesantno je da su Orlovi doputovali avionom "Novak Đoković", a upravo je najbolji teniser sveta pružio našim momcima veliku podršku i burno je u Torinu proslavio njihov trijumf.

Posle sletanja Orlovi su odmah krenuli u autobus koji ih je čekao na aerodromu. Izjave su novinarima dali selektor Dragan Stojković Piksi, kapiten Dušan Tadić i strelac pobedonosnog gola Aleksandar Mitrović.

Trubači su dočekali reprezentativce Srbije, svirali su pesme poput "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine" i slične pesme koje bude patriotski naboj.

Video: Mitrović za godinu dana od tragičara do heroja nacije: Da mi je neko rekao ne bih verovao

Video: Tadić bi posle Ronalda hteo da teši i Mesija: Sad nam više nije važno protiv koga igramo

Video: Novak Đoković dovezao heroje nacije: Orlovi sleteli u Beograd posle istorijske pobede u Lisabonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A.N.

    15. novembar 2021 | 21:40

    Hoću iskoristiti priliku i napisati komentar da SVI pošalju poruku 360 na 3030 za Stefana Subotića jer je svega nekoliko par SATI ostalo da se uplati novac. Ljudi, ovo mu je poslednja šansa jer je već nekoliko rokova probijeno. Ne znam zašto portali nisu objavili ovo danas jer je ključno. Zašto se za neke objavljuje svuda dok se druga deca ignorišu? Dečko moli za pomoć, srce mi se kida.

  • Zoran

    15. novembar 2021 | 21:28

    Naši momci su donirali novac od milion eura za bolesnu decu, svaka vam čast i duboko poštovanje sa vama Srbija ima nade jer imate Srce i Dušu 👏👏👏

  • Kriki

    15. novembar 2021 | 21:17

    Svetska prvenstva su nasa klasika,ovo je 2 za redom,ova ekipa moze sad vise od grupe da prodje,selektor je bio ozbiljan kreativac u fudbalu kada je on igrao i pravi je sportista,zamislite sta moze da sprovede kao trener repezentacije sa tadicen,mitrovicem,vlahicom,radonjicom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA