≫ 

Kragujevčani predali klupu iskusnom stručnjaku, Milinković se vratio u srpski fudbal

Radnički će pokušati sa popularnim "Kizom" da se izvuku iz loše serije rezultata

  • 0
Zoran Milinković Foto: MN Press

Trenerska vrteška u Superligi je nastavljena i u novoj takmičarskoj godini. Radnički 1923 je novi tim koji je smenio svog šefa struke, pošto se odlučio da zameni Vladimira Radenkovića veoma iskusnim strategom.

Reč je o čoveku koji je u Superligi proveo godine i sa pravom može da kaže da ima ogromno iskustvo. Zoran "Kiza" Milinković odlučio se da se lati posla u Kragujevcu i tako nastavi svoje "putešestvije" po klupama srpskih timova.

Milinković je već dve godine u trenerskim vodama, a najveći uspeh mu je svakako titula šampiona Srbije sa Partizanom 2015. godine. Pored crno-belih sedeo je na klupama Obilića, BSK Borče, Kolubare, Srema, Spartaka iz Subotice, Vojvodine, OFK Beograda, Rada, kao i Arisa, Anortozisa i Borca iz Banjaluke u inostranstvu.

Debi na klupi Crvenih Đavola imaće u nedelju od 17.00 časova kada će Radnički 1923 gostovati u Subotici protiv Spartaka, kada će pokušati da prekine seriju od sedam vezanih poraza koje imaju Kragujevčani.

Video: Tadić bi posle Ronalda hteo da teši i Mesija: Sad nam više nije važno protiv koga igramo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA