I dalje se priča o tiketu godine: Mitrogol u 90. minutu za dobitak od 60.000 evra

Čak 10.000 evra iskeširao je Mozzartov kladilac koji je verovao u trijumf “orlova” u Lisabonu

  • 10
Aleksandar Mitrović, Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: AP/Tanjug

Svaka čast za hrabrost...

Imajući u vidu koliko je gol Aleksandra Mitrovića doneo radosti, odnosno kolika cifra je uplaćena, nema sumnje da je pred vama tiket godine. Čak 10.000 evra iskeširao je Mozzartov kladilac verujući u trijumf “orlova” u Lisabonu!

Tim kasnim pogotkom nagrađena je odlična igra Srbije, ali i hrabrost našeg kladioca.

Dobitak je preko 60.000 evra! Kapa dole!

mozzart dobitni tiket

Dobitni tiket/ Foto: Mozzart

Milion je superlativa u kojima se danas govori o reprezentativcima Srbije u fudbalu, posle istorijske pobede u Lisabonu, i direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru. Nije, međutim, tako bilo 2019. godine - posle neslavnog ispadanja i poraza od Švajcarske na Mundijalu u Rusiji, Orlovi su krenuli u novi ciklus bez jakog vetra u leđa domaće javnosti. Usledio je i poraz od 5:0 od Ukrajine u kvalifikacijama za EURO 2020, i sve je delovalo beznadežno…

Ipak, sa dolaskom Dragana Stojkovića Piksija i prvim pobedama, polako je počela da se vraća nadu u preporod “orlova”, a ovaj tiket je samo još jedan dokaz da nacija opet veruje u uspeh reprezentacije. A, najhrabriji navijač uspeo je da ostvari i fantastičan dobitak!

Kompanija Mozzart je još 2019. predvidela da je ova generacija stvorena za velika dela i tada je postala sponzor Fudbalskog saveza Srbije. Za plasman u Katar, ekskluzivni beting partner Srbije isplatiće FSS-u bonus u iznosu od 100.000 evra!

Mozzart je već izbacio kvote za Svetsko prvenstvo (21. novembar – 18. decembar), a OVDE pogledajte koliko možete da zaradite ako opet budete verovali u “orlove”.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA