Savićević hvali Piksija: Srbija je zgromila Portugal, zašto nije sviran faul nad Gudeljom?

Prvi čovek FS CG prijatno iznenađen pobedom Srbije

  • 9
Dejan Savićević, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Uspeh fudbalske reprezentacije Srbije i direktan plasman an Svetsko prvenstvo u Kataru komentarisao je i predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević, čovek koji je svojevremeno bio saigrač selektoru orlova Draganu Stojkoviću Piksiju u Crvenoj zvezdi i nacionalno timu.

Savićević smatra da je Srbija zasluženo pobedila Portugalce i u izjavi za "Sport Klub" je rekao:

- Priznajem, nisam očekivao, zaista sam prijatno iznenađen pobedom Srbije. Plašio sam se onoga što se desilo u drugom minutu, strahovao od tih nekih stvari, ne mislim na vetar… Bez ikakvog uvijanja, postojao je faul nad Gudeljom, ne znam zašto sudija nije gledao snimak?! Srbija se i pored toga digla, odigrala fajterski. Samopouzdanje, želja, htenje… Super. Čestitam - rekao je savićević i dodao:

- Srbija je igrala hrabro, otvoreno, po sedmorica, osmorica igrača u napadu, provuče se i poneka greška, Sančez je kod 1:1 propustio veliku šansu… Za sve je neophodna sreća, nju Portugal preksinoć nije zaslužio, nadigran je u svim segmentima. Kratko, jasno i glasno, Srbija je zgromila Portugalce.

Priznao je Savićević u trenutku razgovora da će i da se čuje s Stojkovićem, pošto mu je samo porukom čestitao veliki uspeh.

- Sad ću, pošto se, valjda, odmorio od silnih poziva sa svih strana, da obavim s njim i telefonski razgovor, čovek je uneo preko potrebnu energiju u državni tim, uozbiljio čitav ambijent, nema više onoga: "ja ću da igram, ja neću da igram za reprezentaciju." Odzvonilo je takvim pojavama, Srbija se utegla. Kad vidim toliko kvalitetnih momaka… Svaka im čast.

Podsetimo, Dejan Savićević je ove godine dao jedan intervju za Telegraf u kom je govorio o prijateljstvu sa Stojkovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin zvezdaš

    16. novembar 2021 | 16:47

    Nemoj samo ti da nas hvališ bivši Srbine, idi ljubi noge Šiptarima, ustašama i Milu dok napadaju srpske svetinje i Srbiju. Prodao si rodjeno dete, ćerku, zbog švalerke, što ne bi veru i poreklo...

  • Neki

    16. novembar 2021 | 15:14

    Svaka čast legendo..

  • Sremcica

    16. novembar 2021 | 15:40

    DEEJOOOO LEGENDOOOOO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA