≫ 

Pjanić uhvaćen u noćnom klubu pred meč s Fincima, zbog toga otpao sa spiska za Ukrajinu?

Superstar Bosne i Hercegovine se nalazi u velikom problemu od tamošnje javnosti...

  • 1
Miralem Pjanić, Fudbalska reprezentacija bosne i hercegovine Printskrin: Youtube / Jamaica !

Fudbalska reprezetnacija Bosne i Hercegovine će igrati protiv Ukrajine "revijalnu" utakmicu, pošto su porazom od Finske izgubili šanse za plasman na SP. Kao najvećeg krivca za to, mnogi video u Pjaniću, a snimci iz video kluba pred meč sa Finskom i opravdavaju tu krivicu, dok neće ni biti u sastavu protiv Ukrajine.

Čini se kao da je transfer u Barselonu bio najveća greška karijere Miralema Pjanića, od tada sve je krenulo nizbrdo za ovog fudbalera. Bez minutaže u klubu, svađe sa Kumanom, a onda i žustra prozivka kad je ovaj otišao iz kluba.

Pjanić sada igra za Bešiktaš, gde je konačno dobio priliku kakvu zaslužuje. Mogao je ovaj fudbaler da odvede i svoju BiH na Svetsko prvenstvo, ali... Kako navode mediji iz BiH, on je navukao ogroman gnev na sebe zbog snimaka i slika iz noćnog izlaska pred sam meč sa Finskom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Damir Kustura (@damirkustura)

Slika koju je jedan navijač ubacio na Instagram je stara pet dana, dok je meč protiv Ukrajine bio samo dva dana nakon iste. Očigledno je da se radi o noćnom provodu.

Da to ne bude sve, osvanuo je i snimak, kako mnogi u Bosni i Hercegovini tvrde, iz iste večeri, gde se vidi Miralem Pjanić kako igra negde duboko u noći.

Dok za meč protiv Ukrajine, Pjanić nije ni u protokolu. Da li je u pitanju želja da se pruži prilika nekim drugim igračima, ili uticaj imaju i događaji iz prethodne večeri, to pitanje ostaje samo na selektoru Ivajlu Petevu.

Video: Pojavio se snimak: Ovo je trenutak kad je Piksi rekao Mitru da meč s Portugalcima počinje na klupi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    16. novembar 2021 | 19:11

    Pre Piksija i nasi igraci isli u nocni provod,pojedinci iz provoda"direktno"na utakmicu dolazili..🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA