Pjanić reagovao na sliku sa nargilom: "Pričao sam sa selektorom, to je stara fotografija"

Navijači su mu zviždali prilikom izlaska sa terena protiv Finske

  • 1
Miralem Pjanić Foto:instagram.com

Ne smiruje se bura u Bosni i Hercegovini nakon propuštene šanse za odlazak u baraž za Svetsko prvenstvo u fudbalu. Iako su držali sve u svojim rukama i dve pobede iz susreta sa Finskom i Ukrajinom su im garantovale "miran san", komšije su doživele dva poraza i tako ostale bez prilike da uhvate kartu za Katar.

Mnogo govora bilo je i o potezima Miralema Pjanića pred samu utakmicu. Mediji su ga navodno uhvatili u jednom šiša-baru sa nargilom, istakli paralelno da ga je zbog toga selektor Ivajlo Petev izbacio iz reprezentacije i da ga zbog toga nije bilo na meču protiv Ukrajine.

Miralem Pjanić, Fudbalska reprezentacija bosne i hercegovine Printskrin: Youtube / Jamaica !

Iz Saveza u zvaničnom saopštenju, koje je u međuvremenu obrisano, naveli su da je vezisti žao što je prekršio radnu etiku.

- Ne treba zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primeren igraču takvog renomea, niti patriotizmmu koji treba da oseća svako ko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posledicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se desilo u poslednjoj godini karijere - navedeno je u saopštenju koje je "magično" nestalo sa sajta Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Ali nije se mnogo čekalo na reakciju samog Pjanića. Fudbaler ističe da pomenute informacije nisu istinite i da je fotografija sa nargilom uslikana još ranije.

- Ovim putem želim da demantujem lažnu vest koja je juče objavljena u našim medijima, a tiče se mog neigranja na sinoćnoj utakmici. Prava i jedina istina je da je sve odlučeno u dogovoru sa selektorom Petevim. Inače, ono je stara fotografija - napisao je Pjanić.

Miralem Pjanić Foto: Instagram / Printscreen

Video: Fudbaler Barselone pružio podršku Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA