≫ 

Italijani poštuju Mihu: Siniša postao počasni građanin Bolonje

Trener Bolonje je čitav svoj trenerski vek proveo u Italiji, ali i veći deo igračke karijere, tako da ovo priznanje ne bi trebalo da bude nešto čudno

  • 3
Siniša Mihajlović Printskrin: Youtube/crvena zvezda

Srpski trener Siniša Mihajlović od danas je počasni Bolonje, grada u kojem vodi lokalni klub još od 2019. godine, a i pre toga je radio u njemu.

Mihajlović je prisustvovao ceremoniji gde mu je taj status i udeljen, a Italijani već duži niz godina cene njegove trenerske sposobnosti.

Trener Bolonje je čitav svoj trenerski vek proveo u Italiji, ali i veći deo igračke karijere, tako da ovo priznanje ne bi trebalo da bude nešto čudno.

Pre Bolonje, Siniša je bio pomoćni asistent u Interu, da bi preuzeo Bolonju, pa Kataniju, Fiorentinu, Srbiju, Sampdoriju, Milan i Torino. Dnevni izlet u Sportingu, a onda povratak u Bolonju gde ima solidne rezultate.

Video: Obradović otkrio kakva je atmosfera u ekipi posle poraza u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    17. novembar 2021 | 20:26

    Bravo. 🎖⚽️🏆 Živ bio. U uspehe ne sumnjam.

  • rale vatrogasac

    18. novembar 2021 | 10:31

    Ja sam siguran da naš Predsednik Vučić , zahvaljujući svojim izvanrednim odnosom prema sportu što svakim danom dokazuje , ima veoma važnu ulogu u uspesima naših sportista ( odlazak na SP u Katar ) sigurno će podržati moju ideju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA