≫ 

Izraelcu otkrivena anemija: Partizan bez Natha na neodređeno vreme!

Vezista je već podvrgnut ispitivanjima i neće biti izložen naporima, niti se vraćati na teren dok se ne otkloni i najmanja sumnja u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem

  • 36
Bibras Natho Foto: Marko Jovanović

Partizan u narednom periodu, dakle, u mečevima sa Vojvodinom u nedelju, odnosno Florom u četvrtak, u Ligi konferencija, neće moći da računa na Bibrasa Natha, ali i u, za sada, neodređenom vremenskom razdoblju posle toga Izraelac takođe neće biti na raspolaganju, jer mu je dijagnostikovana - anemija.

Vezista crno-belih je već podvrgnut ispitivanjima i dok se ne utvrdi tačan razlog "malokrvnosti", odnosno problema stvaranja crvenih krvih zrnaca u organizmu, te ne bude potpuno zdravstveno sposoban, neće biti izlagan naporima - treninzima i utakmicama.

Sve je otkriveno na nedavnom meču kvalifikacija hza Svetsko prvenstvo, između Austrije i Izraela, čiji je Natho kapitren, kada se fudbaler Partizana požalio na otežano disanje (kasnije se ispostavilo) i napustio teren već u 23. minutu.

Isprva se mislilo da je u pitanju povreda zgloba, jer je gestikulacijama glavom sudiji u jednom mometu, odnosno TV kadru, pokazivao ka tom delu tela, no, kasnije je na ispitivanjima utvrđeno da se radi o anemiji.

U razgovoru sa sportskim sektorom iz Humske, Nathu je napomenuo da je već duže vreme osećao slabost, mislići da dolazi kao posledica umora od napornog kaledara, pa isprva nije pridavao previše značaja, dok u sastavu Izraela nije doživeo pomenutu neprijatnost.

Sve navedeno svakako otežava posao i stručnom štabu na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem, kao i celoj ekipi, čiji je Natho bitan "šraf", jer to znači igrač manje u rotaciji u završnom delu jeseni i to ne bilo koji fudbaler, već jedan od najkreativnijih među crno-belima.

Video: Čuka se zamalo obrukala protiv najgoreg tima Superlige: penal ih spasio poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teg

    18. novembar 2021 | 19:50

    Vakcine su čudo, tek ćemo se nagledati svega i svačega

  • Ivo

    18. novembar 2021 | 18:44

    E sada ce se tek videti koliko fali Suma. Partizan jednostavno nema igraca za tu poziciju,Daca Pantic i Jojic mogu to da igraju ali nemaju taj kvalitet ni blizu kao Suma koji je mnoge nervirao ali isto tako i kada nikom ne ide znao je da resi utakmicu. Jos ako se Rikardo kojim slucajem povredi,a i to je moguce jer covek igra svaku utakmicu,ode titula u komsiluk lagano.

  • teorija zavere

    18. novembar 2021 | 18:50

    Žao mi je čoveka. Ako mu je ono šta ja mislim onda mu je karijera verovatno završena. Ove godine je neobično veliki broj sportista sa srčanim i sličnim problemima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA