Sergej i Kežman flertuju sa Juventusom: "Svaka čast Laciju, ali on je za veliki klub"

Oglasio se menadžer srpskog reprezentativca

  • 8
Fudbal Irska - Srbija Foto: Tanjug/AP

Iz godine u godinu piše se o interesovanju velikih klubova za Sergeja Milinkovića Savića i posle svakog prelaznog roka srpski reprezentativac završi na rimskom Olimpiku u nebesko-plavom dresu.

Lacio nije uspeo iz nekoliko pokušaja da unovči svoju "zlatnu koku", iako se SMS dovodio u vezu sa Juventusom, Pari Sen Žermenom, Mančester junajtedom... Utakmica na "Lužu" i pobeda nad Portugalijom ponovo su pokrenuli nagađanja oko budućnosti iskusnog veziste, a oglasio se i njegov dugogodišnji menadžer Mateja Kežman.

- Naša pobeda u Lisabonu je bila fantastična. Iskreno, selektor Stojković je bio optimista i za kratko vreme uspeo da napravi velike stvari. Verujem da sa ovom grupom igrača Piksi može još više u budućnosti. Srećan sam zbog Sergeja i Vanje, što su bili deo ovog uspeha. A i navijači su srećni kada vide Sergejeve kvalitete na terenu - rekao je Kežman za TuttoJuve.

Nekadašnji napadač, a sada menadžer, smatra da je Milinković prevazišao Lacio.

- Uz dužno poštovanje prema Laciju, Sergej je igrač za veliki klub u budućnosti. Siguran sam da će uskoro doći vreme za nove snove i novu avanturu. Juventus je i dalje veliki klub i svakome bi bila čast da igra za Staru damu. Videćemo šta nam donosi sutra - tajanstven je Kežman.

Zna se da je u prošlosti Sergej bio velika želja najtrofejnijeg kluba u Italiji.

- Iskreno, bilo je nekoliko ozbiljnih razgovora sa Juventusom. Na kraju se ništa nije dogodilo i nismo pronašli zajednički jezik - objasnio je Kežman.

Mateja je uporedio i nekadašnjeg trenera Lacija Simonea Inzagija sa Mauricijem Sarijem koji je sada učitelj Sergeju.

- Sari ima drugačije metode od svog prethodnika, a kod Inzagija se Sergej razvio kao osoba i kao fudbaler. Zahvaljujući njemu, postao je jedan od najboljih igrača u Evropi. Prilagodio se Sarijevom sistemu i siguran sam da će u budućnosti doprinositi sve više i više - završio je Kežman.

Video: Šta znači reč piksizam? Saša Zdjelar o bezobrazluku i inatu Srbije i selektora Stojkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    19. novembar 2021 | 18:00

    eh cekajte smenite sad piksija pa vratite krstajic da prodaju SMS za 100mio..ali ga niko nece

  • Микс

    19. novembar 2021 | 17:47

    Ево га опет....дуго га није било.

  • trtoje

    19. novembar 2021 | 20:10

    on je u lacijo ikona,zasto bih negde grejao klupu i da rizikuje svoju popularnos,kada nama i njemu vise odgovara da sto vise ima minutazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA