Piksijevo veliko obećanje: "Moramo da srušimo i tu tradiciju"

Stojković ima velike planove sa Orlovima i posle Katara

  • 3
Dragan Stojković Piksi, Srbija Foto: Printscreen/TV Prva

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi oduševio je publiku obećanjem tokom gostovanja na TV Prva zajedno sa trenerom košarkaša Partizana Željkom Obradovićem.

Stojkovića je najpre zbunilo pitanje voditeljke o tome šta očekuje 2024. godine, a kada mu je pojasnila da se tada održava naredno Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, Piksi je odgovrio u svom stilu:

- Da mi je neko rekao da sam ja taj poslednji koji će igrati Evropsko prvenstvo 2000, ne bih mu verovao, ali eto i to je moguće - rekao je Piksi u emisiji.

- I tu tradiciju moraćemo da srušimo. Eto, to vam je tako - dodao je Stojković uz prepoznatljiv osmeh.

U svom, optimističnom stilu, Stojković je poručio svima da moraju da veruju u reprezentaciju.

- Srbija mora da igra najlepši fudbal, da pleni i tu smo mi da usrećimo naciju. Daćemo sve od sebe i nećemo se predati nikad, jer imamo pobednički mentalitet. Srbija mora da veruje - poruka je selektora Srbije.

Video: Šta znači reč piksizam? Saša Zdjelar o bezobrazluku i inatu Srbije i selektora Stojkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. novembar 2021 | 09:51

    Ако су му веровали тамо у Јапану, па му дали толико ордење, требало би и Србија да му верује...зна да извуче макс.од сваког, да дигне атмосферу..то је радио и као играч...Пикси, делија, звездаш, Србин..

  • mirko

    20. novembar 2021 | 09:32

    U puno drugih sportiva se pokazalo da imamo pobednicki mentalitetU fudbalu se za vreme prioale drzave igrali po nacionalnom kljucu a do Piksija su menadzeri gurali svoje a takozvani selektori aminovali.Daj Boze da Piksi bude dosledan.

  • Sto ce biti mnogo mnogo tesko

    20. novembar 2021 | 02:19

    Ko kaze da Piksi ne gresi? Pocetnicka greska je to sto je rekao "da imamo pobednicki mentalitet" Ne nasa reprezentacija to nema, niti je imala. To Piksi mora da ugradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA