≫ 

Telegraf dočekao Ibru u Firenci: Zlatan stigao na okršaj sa Vlahovićem, pogledajte ludilo navijača

Sve je spremno za veliki derbi Serije A ove večeri

  • 1

Dolazak fudbalera Milana u Firencu privukao je veliku pažnju navijača iz tog grada koji su ispunili Železničku stanicu u nameri da pozdrave svoje miljenike.

Rosoneri su negde oko podneva vozom stigli na megdan Fjorentini, a najveću paznju svakako je privukao Zlatan Ibrahimović koji se među poslednjima pojavio ispred navijača - ali se nije zaustavljao.

Uzalud su ga mališani čekali u nameri da dođu do autograma, uzalud povici navijača, kao i ekipe Telegrafa koja je pokušala da dođe do izjave, napadač Milana je imao slušalice u ušima i bio je koncentrisan samo na put ka autobusu koji ih je čekao.

Onog trenutka kada su fudbaleri ušli u autobus, krenula je pesma fanatika Rosonera koji očigledno jedva čekaju ovaj duel koji počinje od 20.45 časova.

Milan večeras čeka teško gostovanje na Artemio Frankiju, jer će im najveća pretnja biti Dušan Vlahović kom je Ibrahimović inače idol. Zapravo, Rosoneri imaju identičan broj bodova kao Napoli na prvom mestu Serije A.

Zanimljivo, nekoliko dana pred utakmicu italijanski mediji su preneli informaciju da je upravo Zlatan tražio od uprave Milana da dovedu Srbina za kog smatra da je njegov legitiman naslednik.

Video: Ulični svirači u Milanu zbog Ibre naučili Jutro je, svirali srpskoj pevačici ispred Duoma

(Telegraf.rs / Mario Marić, Zorica Radulović iz Firence)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    20. novembar 2021 | 13:03

    Veliki derbi???? Od kada to? Fiorentina vecita sredina tabele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA