≫ 

Srbija ga je slavila, sad ga slavi i Fulam: "Mitrogol" nastavio da rešeta mreže!

Razigrao se srpski reprezentativac, ovo više nije normalno

  • 9
Aleksandar Mitrović Foto: AP/Tanjug

Aleksandar Mitrović, čovek koji je postao najomiljenija ličnost u Srbiji, pokazao je da ni u Londonu nije ništa manje popularan, pošto je naš reprezentativac ponovo bio strelac za Fulam u ubedljivoj pobedi od 4:1 protiv Barnslija.

U kakvoj formi je Mitrović pokazuje činjenica da mu je ovo već 21. gol u Čempionšipu, ali i da isto tako rešeta u reprezentativnom dresu, gde je postigao osam golova na 10 kvalifikacionih utakmica, najvredniji onaj u Lisabonu prošle nedelje za plasman u Katar.

Vodi srpski napadač svoj klub natrag u Premijer ligu, rešio je da to bude sledeće sezone i očigledno se ne šale. Mitrović je postigao gol za 1:0 protiv Barnslija u 24. minutu, da bi samo 11 minuta kasnije Karvaljo doneo 2:0.

U nastavku je Kebano povisio prednost domaćina u 72. minutu, Adebojeho je smanjio u 78. na 3:1, da bi konačan rezultat postavio Hari Vilson u 81.

Mitrović je ubedljivo prvi strelac Čempionšipa sa 21 pogotkom, dok reprezentativac Čilea Ben Brereton Dijaz ima čak sedam manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Do sad neviđeni snimci: Slavlje posle Mitrovog gola iz prvog ugla i rasprava Vlahovića i Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA