Mozzart daje najveće kvote na svetu: Totenhem 1,85, Inter 2,40, Lion 2,10, Anderleht 1,50

Nigde nećete naći veće

  • 0
Fudbal Premijer liga Totenhem Aston Vila Foto: Tanjug/AP

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove nedelje imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Premijer ligi, Seriji A, Ligi 1 i belgijskoj Pro diviziji.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

TOTENHEM - LIDS (NEDELJA, 17.30), KEC 1,85

Antonio Konte traži prvu premijerligašku pobedu na klupi Totenhema. Biće italijanskom stručnjaku ovo treći meč od kako je stigao u London, a do sada je savladao Vitese (3:2) i remizirao sa Evertenom (0:0). Igrači se još privikavaju na njegov sistem, pravu snagu Pevaca ćemo verovatno da vidimo tek u drugoj polovini decembra, ali i ovako su favoriti protiv Lidsa. Doduše, nije sve po Konteovim zamislima. Igrajući za Argentinu, povredio se Kristijan Romero i on je otpao iz konkurencije za današnji meč.

Neće igrati ni njegov sunarodnik Đovani Lo Selso, koji se žalio na umor po povratku iz Južne Amerike. Takođe, Oliver Skip mora da odradi suspenziju, pošto je protiv Evertona dobio peti žuti karton u sezoni. Totenhem je na poslednjem susretu sa Lidsom, u maju ove godine, poražen sa 3:1. Ipak, prošli put kada je Lids gostovao u Londonu, nije se dobro proveo, Pevci su ga savladali sa 3:0.

Eventualnom pobedom Totenhem bi mogao da se probije do šeste pozicije na tabeli, dok je Lids na granici sa zonom ispadanja, 17. je sa 11 osvojenih bodova. Goste hrabri to što nisu izgubili poslednje tri ligaške utakmice, dva puta su odigrali nerešeno i jednom su slavili. Doduše, na poslednja četiri meča su primili barem po gol.

INTER - NAPOLI (NEDELJA, 18.00), KEC 2,40

Veliki derbi u Seriji A, verovatno je to derbi dana u čitavoj Evropi. Trećeplasirani Inter, aktuelni šampion Italije, dočekuje trenutnog lidera Napoli. Neroazuri zaostaju sedam bodova za vodećim timom, praktično samo pobeda im odgovara. Problem izabranicima Simonea Inzagija je taj što Napoli još uvek niko nije uspeo da pobedi ove sezone u domaćim okvirima.

Ostvarili su 10 pobeda i dva remija. Inter u sredu čeka verovatno odlučujuća utakmica u Ligi šampiona sa Šahtjorom, kojom bi mogao da obezbedi plasman u osminu finala. To ipak ne znači da će se milanski velikan štedeti. Na poslednja dva susreta sa Napolijem na "Đuzepe Meaci" je trijumfovao, prošle godine sa 2:0 i 1:0. Od 2014. godine, na susretima ova dva tima u Milanu nismo videli više od dva gola. Četiri puta je trijumfovao domaćin (po dva puta sa 2:0 i 1:0), dva puta Napoli (po 1:0), a jedan meč je završen 0:0.

OLIMPIK LION - OLIMPIK MARSELJ (NEDELJA, 20.45), KEC 2,10

Nekada veliki derbi francuskog fudbala, danas je samo susret petoplasiranog i osmoplasiranog tima Lige 1. Obe ekipe žele da se plasiraju u Ligu šampiona, takmičenje koje se ove godine igra bez njih. Oba tima sada učestvuju u Ligi Evrope, gde ih u četvrtak očekuju novi mečevi. Pre odlaska na pauzu za mečeve reprezentacija odigrali su loše u prvenstvu.

Lion je doživeo katastrofu na gostovanju Renu, izgubio je sa 4:1, dok je Marselj kod kuće remizirao sa Mecom u meču bez golova. Izabranici Horhea Sampaolija nisu izgubili na poslednjih sedam mečeva, ali nisu pobedili ni na pet njih. Najčešći rezultat u tom periodu bio im je 0:0, tako su odigrali tri puta. Ni na poslednja dva okršaja Marselja i Liona nismo dobili pobednika. Oba njihova susreta prošle sezone završena su 1:1, a zanimljivo, oba puta je onaj tim koji je bio gost završavao meč sa desetoricom igrača.

ANDERLEHT - KORTRAJK (NEDELJA, 13.30), KEC 1,50

Izjednačenost belgijskog šampionata ostavlja realne šanse i Anderlehtu i Kortrajku da se domognu plej-ofa. Željeno četvrto mesto je briselskom velikanu udaljeno samo pet poena, a Kortrajku šest. Ova dva tima su trenutno ispod crte i za doigravanje za Ligu konferencije, tamo idu samo timovi od petog do osmog mesta.

Trener Anderlehta Vensan Kompani može da bude zadovoljan što su mu se svi reprezentativci na trening vratili neoštećeni. Na bolovanju su samo od ranije Delkroa i Lisens, a zbog suspenzije je još ranije bilo poznato da danas neće igrati bek Muriljo. To znači da će golmana Kortrajka, našeg Marka Ilića, da napadne Anderleht u punom sastavu.

Ofanzivu predvode dokazani igrači, Benito Raman, Džošua Zirkzi i Ait El Hađ, a iza njih je talentovani Jari Veršeren. Prošle sezone su obe ekipe ostvarile po jednu pobedu nad rivalom na gostujućem terenu. Prvo Anderleht sa 3:1, a zatim se Kortrajk osvetio u Briselu sa 2:0. Anderleht je 10 mečeva bez poraza prekinuo porazom od Antverpa sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Video: Selektor Stojković dobio mural

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA